Crash Test Dummies ML S60v5

Merhaba sayın ziyaretçilerimiz yepyeni bir oyun ile daha karşınızdayız , oyunun adı Crash Dummies , oyundaki amacımız karakterimiz ile oyunu bitirmek , grafikler de gayet iyi sayılır . Hepinize iyi eğlenceler dileriz .Download :

E71  -  N95  -  3250  -  5800

Goozer's Fire Frenzy by Viva La Mobile

Oyunun adı Goozer's Fire Frenzy , Oyundaki amacımız karakterimiz seçip tehlikeli adalardan düşmanlara yakalanmadan kurtulmak . Oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak grafikler gayet iyi sayılır . Oyunun yapımcı firması Viva La Mobiledır .Oyun hakkında bilgimiz bu kadar hepinize iyi eğlenceler dileriz .






Oyunun Videosu

Ghostbusters Ghost by Capcom S60V5

Merhabalar sayın ziyaretçilerimiz yepyeni bir oyun ile daha karşınızdayız . oyununun adı Ghostbusters Ghost , oyunun yapımcı firması Capcom dur . Oyun hakkında bilgi verecek olursak oyun bir tür aksiyon oyunudur. Oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak bir cep oyununa göre gayet iyi sayılır . Oyun s60v5 içindir . Hepinize İyi Eğlenceler Dileriz .



[JumpGames] Gun Run

Merhabalar sayın ziyaretçilerimiz yepyeni  bir oyun ile daha karşınızdayız . Oyunun adı Gun rub , Oyunun yapımcı firması JumpGames dir . Oyundan bahsedecek olursak grafikler gayet iyi sayılır . Hepinize İyi Eğlenceler dileriz .



Solid Weapon 2: Breakout 3D [by LemonQuest]

Merhabalar sayın ziyaretçilerimiz yepyeni ve savaş oyunu ile karşınızdayız , oyunun adı Solid Weapon 2 : Breakout 3D , oyundaki amacımız seçtiğimiz karakterimiz ile önümüze çıkan düşmanları kontrol tuşları ile öldürüp level atlamak . Oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak grafikleri bir cep aksiyon oyunlarına göre daha güzel . Oyunun yapımcı firması LemonQuest tir . Aşağıda oyunun Download linklerini ve oyunun tanıtım videosunu görebilirsiniz . Hepinize iyi eğlenceler dileriz .



OYUNUN VİDEOSU :

R.U.S.H EX [by Qplaze]

Merhabalar sayın ziyaretçierlimiz işte yepyeni ve çok güzel bir oyun ile daha karşınızdayız . Oyunun adı Rushex bir tür araba yarışı oyunudur , oyundaki amacımız caddelerden trafik den mümkün oldukça araçlara çarpmadan finish noktasına ulaşabilmek . Oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak grafikleri gayet iyi sayılır , oyunun yapımcı firması gameloft kadar ünlü olan Qplaze dir . Hepinize İyi eğlenceler dileriz .





The Oregon Trail 2: Gold Rush

Merhabalar sayın ziyaretçilerimiz yepyeni bir oyun ile daha karşınızdayız , oyunun adı The Oregon Trail 2 , oyundaki amacımız alanda olan düşmaları öldürebilmek ve önümüze çıkan şans oyunlarından hata yapmadan geçmek , oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak grafikleri gayet iyi sayılır , bizim oyun hakkında bilgimiz bu kadar hepinize iyi eğlenceler dileriz .



Oyun Boyutlar : 128x160 , 176x220 , 240x320 , 320x240

The Escape 3D

Merhabalar sayın ziyaretçilerimiz yepyeni bir oyunu daha sizlere sunuyoruz , oyunun adı The Escape 3D , oyundaki amacımız Bizim oyuncumuzu mahkeme kararıyla hapishaneye atıyorlar ve sizde bu karakteriniz ile o hapishaneden kaçmanız gerekmektedir . Oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak grafikler bir aksiyon oyununa göre gayet iyi sayılır , oyun hakkında bilgimiz bu kadar hepinize iyi eğlenceler dileriz :




Naval Special Force by Shidian Tech

Merhabalar sayın ziyaretçilerimiz işte yepyeni bir oyun ile daha karşınızdayız , oyunun adı Naval Special Force dir , Oyunun yapımcı firması Shidian Tech , Oyundaki amacımız denizde olan bizim gibi özel kuvvetleri gemi mizdeki özel silahlarla onların gemisini vurmak , oyun hakkında bilgimiz bu kadar , hepinize iyi eğlenceler dileriz . İşte Download Linkleri :




Urban Jumpers by KitMaker

Merhaba sayın ziyaretçilerimiz , bu oyunun adı Urban Jumpers Oyunun yapımcı firması Kitmaker dir , oyundaki amacımız seçtiğimiz karakter ile zorlu engelleri aşıp , en yüksek puanı alıp oyunun tadını çıkarabiliriz . Oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak , grafikler bir cep telefonu oyunu için gayet iyi sayılır . Oyun hakkında bizim bilgimiz bu kadar , hepinize iyi eğlenceler dilerim . Download linkleri resimin altındadır .











s60 Versions

208x208: http://www.ziddu.com/download/811610...8x208.zip.html
240x320: http://www.ziddu.com/download/811610...0x320.zip.html
176x208: http://www.ziddu.com/download/811610...6x208.zip.html
352x416: http://www.ziddu.com/download/811610...2x416.zip.html
320x240: http://www.ziddu.com/download/811610...0x240.zip.html

s40 Versions


208x208: http://www.ziddu.com/download/811610...8x208.zip.html
240x320: http://www.ziddu.com/download/811610...0x320.zip.html
128x160: http://www.ziddu.com/download/811610...8x160.zip.html
128x128: http://www.ziddu.com/download/811610...8x128.zip.html

vs 100 [by GameLoft]

Merhaba sayın ziyaretçilerimiz , bu oyunun adı Vs 100 , oyunun yapımcı firması ünlü oyun firması Gameloft ' dur . Oyundaki amacımızı bende bilmiyorum ,grafiklerinden bahsedecek olursak oyunun grafikleri görülmeye değer tek kelimeyle mükemmel . Oyun hakkında bilmigimiz bu kadar , hepinize iyi eğlenceler dileriz , İşte download linkleri :




Age of Heroes VI: Shadow of Immortal by Qplaze

Merhabalar sayın ziyaretçilerimiz işte yepyeni bir oyun ile daha karşınzdayız . Oyunun adı Age of heroes , oyundaki amacımız age of oyununu az çok biliyorsunuzdur , pcde vazgeçilmez bir oyundur . Oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak oyundaki grafikler pc deki kadar iyi sayılmaz . Oyun hakkında bilgimiz bu kadar , hepinize iyi eğlenceler dileriz .


128x128  -  128x160  -  176x220  -  240x320

Pimp Empire 2 by Softgames

      
Merhaba sayın ziyaretçilerimiz işte yepyeni bir oyun ile daha karşınızdayız , Oyunun adı Pimp empire 2 ,oyundaki amacımz şehirde bize verilen görevleri aynı Gta vice city deki gibi en kısa sürede bitirmek ve level atlamak , oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak grafikler çok iyi . bizim oyun hakkında bilgimiz bu kadar , sizlere iyi eğlenceler dileriz . işte download linkleri :

4 Elements - Puzzledom (by Mr. Goodliving Ltd)


Merhabalar sayın ziyaretçilerimiz yepyeni bir oyun ile daha karşınızdayız , oyunun adı 4 Elements - Puzzledom , oyun adından anlaşılacağı gibi bir puzzle oyunudur . Oyundaki amacımız renkli küreleri bildiğimiz puzzle oyunları gibi eşleştirmek , oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak grafikler çok iyidir . oyunun kontrol tuşları klasiktir , oyun hakkında bilgimiz bu kadar işte download linkleri :

176x220     -     240x320

Birbirinden Güzel Gif Duvar Kağıtları

Selam sayın ziyaretçlerimiz bu paylaşımızda sizlere Cep Telfonunzda kullanabileceğiniz birbirinden güzel Gif Arşivini sunacaz , ama bunlar önizleme koymak uzun sürdüğü için içlerinden bie tane koydom , gerisi ve daha güzelleri aşağıdaki linkten indirebilirisiniz ,inanın bana bu giflerin hepsi bildikleriniziden değil hepsi birbirinden güzel , cep telefonunuza aktardığınız zaman hangisini ekrana koyayim diye şaşıracaksınız ..


Format : Gif - Boyut : 3,57 Mb
Ekran Çözünürlüğü : 240x320

Walkman Duvar Kağıtları ( Wallpaper )

Merhabalar sayın ziyaretçilerimiz güzel bir temanın ardından sizlerle Walkman a zel mobile walpapersler paylaşıyorum . Walkman bir telefon markasıdır ve buna özel duvar kağıtları var aynen Nokia gibi , bunları indirip walkmann telefonunuz var ise gönül rahatlağı ile kullanabilirsiniz . bu walkman ın Logoları ve duvar kağıtları gerçekten kullanmaya değer , çünkü göze çok hoş görünüyor , eğer telefonum samsung olmasaydı kesin kullanırdım . Kolay gelsin


Format : jopg   -   Çözünürlük : 240x320   -   Resim adeti : 57

 
Download Linki     -     Alternatif Link

Rachel - Flash Menu 2.1

Sizlerle uzun süredir , tema , program falan paylaşamıyorduk . ama bundan sonra boş olduğum zamanlarda elimden geldikçe tema ve program eklicem , bu tema Sonyericsson markası olan w995 içindir . Tema flash desteklidir , önizlemede de görebileceğiniz gibi menü flash gözüküyor . Temayı ben renk bakımından çok beğendim , ama maalesef sonyericsson telefonum yok , o yüzden sizin varsa düşüncelerinizi paylaşınız .




Ninja vs Sumo (by Itch Design)



Merhabalar sayın ziyaretçilerimiz işte yepyeni bir oyun ile daha karşınızdayız , oyunun adı Ninja vs Sumo , oyunun yapımcı firması by Itch design , oyundakş amacımız karakterimizi seçip , onla önümüze çıkan engelleri aşmak gerekiyor . oyunun grafiklerinden bahsedecek olurksa grafikler gayet iyi sayılır . oyun hakkında diyecek pek bişey yok , hepinize iyi eğlenceler diliyorum . İşte Download linkleri :

[FuguMobile] Diasqua: Diamond Delight EN

Merhabalar sayın ziyaretçilerimiz yepyeni bir oyun ile daha karşınızdayız . Oyunun adı Diaaqua Diamond Delight . Oyundaki amacımız tablo da olan pırlantaların eşlerini bulup kontrol tuşlarıyla eşleştirmektir . Oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak oyunun grafikleri gayet iyi sayılır . Biz oyunu deneme fırsatı bulamadık , eğer siz denemiş iseniz oyun hakkında görüşlerinizi ve gözlemlerinizi belirtiniz . Hepinize iyi eğlenceler dilerim .






Sonyericsson Download / İndir / Yükle :



128x160 ( K500 )


240x320 ( W910 )

Ninja Warrior

Bu Oyunun adı Ninja warrior , oyundaki amacımız engelleri geçmek .

Turbo Ekip Oyunu

Merhabalar bu Oyunun adı turbo ekip ,oyundaki amacımız turbo ile yarış yapmak .

battalion ghosts

Bu oyunun adı battalion ghosts'dur.Bu oyunun amacı arabalarla savaş yapmaktır.



Play free games at Kongregate

Wrap Attack

Bu Oyunun adı Wrap Attack dır , hepinize iyi eğlenceler dileriz .


Battalion: Nemesis

Oyunun adı Battlalion : Nemesis , Hepinize iyi eğlenceler dileriz ..

Ether Cannon

Bu Oyunun adı Ether Cannon , hepinize iyi eğlenceler .

Master of Security


Bu Oyunun Adı Master of Securty , Hepinize iyi eğlenceler dileriz .


Warlords: Call to Arms

Bu Oyunun adı Warlods: Call to Arms , İyi eğlenceler dileriz .

Jack the Fugitive


Bu Oyunun Adı Jack The Fugitive iyi eğlenceler dileriz .

Platform Racing 2


Bu Oyunun adı Platform Racing , hepinize iyi eğlenceler dileriz .

The Battle



Bu Oyunun adı The Battle , hepinize iyi eğlenceler dileriz .

Desert Rally



Bu Oyunun adı Desert Rally , hepinize iyi eğlenceler dileriz .

Shipping Blox



Bu Oyunun adı Shipping Blox , hepinize iyi eğlenceler dileriz .

Genghis Khan



Bu Oyunun adı Genghis Khan , hepinize iyi eğlenceler dileriz .

FWG Knight 2



Bu Oyunun adı FW Knight 2 , hepinize iyi eğlenceler dileriz .

Puzzle Freak 2



Oyunun adı Puzzle freak 2 , hepinize iyi eğlenceler dileriz .

Puzzle Freak



Oyunun adı Puzzle Freak , Hepinize iyi eğlenceler dileriz .

Cyborg



Oyunun adı Cyborg , Hepinize iyi eğlenceler dileriz .

Evolution



Bu Oyunun adı Evolution , Hepinize iyi eğlenceler dileriz.

Battlefield General



Bu Oyunun adı Battlefield General , Hepinize iyi eğlenceler dileriz .

Kill Me



Bu Oyunun adı Kill Me , Hepinize İyi Eğlenceler dileriz ..

Xmas Frenzy

Oyunun adı Xmas Frenzy , Hepinize iyi eğlenceler dileriz .

D-Finder 4

Oyunun adı D-Finer 4 , Hepinize iyi eğlenceler dileriz .

Stunt Bike Draw 3



Oyunun adı Stunt Bike Draw 3 Hepinize iyi eğlenceler dileriz .

Paradoks

Bu Oyunun adı Parados İyi Eğlenceler !


Army of Destruction



Bu Oyunun adı Army of Destruction aksiyon oyunudur , iyi eğlenceler !

Crop Defenders


Bu Oyunun adı Crop Defenders İyi Eğlenceler .




Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism