Jewel Quest II v1.1 iPhone oyunu

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni iphone oyunumuzun adı Jewel Quest 2 dir,oyunun versiyonu v1.1 dir,oyun başlıktan da anlaşılacağı gibi iphone oyunudur,oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak her iphone oyunu gibi grafikler harika,hepinize iyi eğlenceler dileriz.




OYUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLA
RAR ŞİFRESİ: www.telefonoyunlari.blogspot.com

Woody Woodpecker in Waterfools (by GLU Mobile)

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz bu oyunumuzun biraz daha çocuklar içindir,kusura bakmayın ama elbet sizinde kardeşiniz vardır sizin telefonunuz ile oynamak isteyen ve oyun arayan , işte size fırsat bu oyun tam çocuklara göre,iyi eğlenceler dileriz.



OYUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLA
RAR ŞİFRESİ: www.telefonoyunlari.blogspot.com

3in1 Boardgames (by In-Fusio s60v5)


Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni s60v5 oyunumuzun adı 3in1 Boardgames dir ,oyunun yapımcı firması In-fusio dur,oyundaki amacımız seçtiğimiz karakter ile bize verilen görevleri yapmak,oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak grafiklerde gayet iyi sayılır,hepinize iyi eğlenceler dileriz.

RAR ŞİFRESİ: www.telefonoyunlari.blogspot.com

Tornado Mania (Dig. Choc) S60V5 Oyun

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni s60v5 oyunumuzun adı Tornado Mania dır , hepinize iyi eğlenceler dileriz.


OYUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLA
RAR ŞİFRESİ: www.telefonoyunlari.blogspot.com

[Maturus] Puzzled S60v5 J2ME 360x640 Java Oyun

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni java oyunumuzun adı Puzzled dir , oyunun yapımcı firması Maturus , oyun s60v5 modellerinin 360x640 ekranlı cep telefonları içindir.oyundaki amacımız kahramanımız ile labirentle oyun oynamak,oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak gayet iyi sayılır,hepinize iyi eğlenceler dileriz.



OYUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLA
RAR ŞİFRESİ : www.telefonoyunlari.blogspot.com

Block Breaker Deluxe 2 HD Symbian 9.4

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni Symbian 9.4 oyunumuzun adı Block Breaker Deluxa 2 Hd dir , oyunun görüntüsü HD kalitesindedir :D , oyundaki amacımız adından da anlaşlıcağı gibi block oyunudur .. Hepinize iyi eğlenceler dileriz.




SYMBİAN 9.4 DOSYASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLA
RAR ŞİFRESİ : www.telefonoyunlari.blospot.com

Ultimate Retro Arcade 240x320 Java Oyun

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni java oyunumuzun adı Ultimate Retro Arcade dir , oyunun ekran boyutu 240x320 dir , oyundaki amacımız uzayda olan oyunları bitirmek , oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak gayet iyi sayılır ,hepinize iyi eğlenceler dileriz.



240X320 DOSYASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLA
RAR ŞİFRESİ : www.telefonoyunlari.blogspot.com

Shinobi Tolerance 240x320 Java Oyun


Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni java oyunumuzun adı Shinobi Tolerance dir , oyun önizlemeden de belli olduğu gibi Çince dir, oyundaki amacımız seçtiğimiz karakter ile Verilen görevleri yerine getirmek , oyunun yapımcı firması SEGA dır , oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak bütün çince oyunlar gibi normal düzeydedir , hepinize iyi eğlenceler dileriz.

RAR ŞİFRESİ: www.telefonoyunlari.blogspot.com

Ninja Joe 240x320 Java Oyun

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni java oyunumuzun adı Ninja Joe dir , oyundaki amacımız seçtiğimiz karakterimiz ile Oyun alanlarında diğerlerini öldürmektir,oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak oyunun adına yakışır olmuş . Oyunu aşağıdan indirebilirsiniz.



240x320 DOSYASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLA
RAR ŞİFRESİ: www.telefonoyunlari.blogspot.com

The King of Fighters 2010

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni 2010 java oyunumuzun adı The King of Fighters dır , oyunun yapım tarihi 2010 dur, indireceğiniz dosyanın içinde her türlü dosyası vardır , oyunun dili Çince dir, iyi eğlenceler dileriz.




NOKIA DOSYASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLA
RAR ŞİFRESİ: telefonoyunlari.blogspot.com

Battlefield Bad Company 2

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni java oyunumuzun adı Battlefield Bad Company 2 dir ,oyundaki amacımız seçtiğimiz karakter ile pc deki gibi rakipleri öldürmek , oyununun grafiklerinden bahsedecek olursak gayet iyi sayılır . Hepinize iyi eğlenceler dileriz .Oyunun Yapım Tarihi 2010 desteklediği ekran 240x320 Oyun yüklerken serial number isterse bunu yazın 34532, tekrar iyi eğlenceler


OYUNUN DOSYASINI İNDİR
RAR ŞİFRESİ : telefonoyunlari.blogspot.com

Medal Of Honor (2010)

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni java oyunumuzun adı Medal Of Honor dur, oyun 2010 yapımıdır , oyundaki amacımızı seçtiğimiz savaş kahramanımız ile düşmanları öldürmek , oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak gayet iyi sayılır, hepinize iyi eğlenceler dileriz .



OYUNUN DOSYASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLA
RAR ŞİFRESİ : telefonoyunlari.blogspot.com

2010 FIFA World Cup South Africa Oyunu

Merhabalar Sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni java oyunumuzun adı 2010 FIFA World cup south africa dır , grafikler gayet iyi sayılır , indireceğiniz dosyanın içinde 128x128 - 128x160 - 240x320 ve 360x640 dosyaları bulunmaktadır , oyun yakında başlayacak olan turnuvanın resmi oyunudur , iyi eğlenceler



TÜM DOSYALARI İNDİR

Rar Şifresi : telefonoyunlari.blogspot.com






Downtown Texas Hold'em (by EA Mobile 2010)

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni Java oyunumuzun adı Downtown Texas Hold'em dir , oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak gayet iyi sayılır,hepinize iyi eğlenceler dileriz .

176x208 İNDİR
240X320 İNDİR
352X416 İNDİR


Upload : Admin

Iron Man 2 IPA iPhone oyunu

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni iphone oyunumuzun adı Iron Man 2 dir ,oyundaki amacımız karakterimiz Iron ile düşmanları öldürmek , oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak gayet iyi sayılır .

DOWNLOAD-İNDİR
Rar Şifresi : www.telefonoyunlari.blogspot.com

Tank Combat S60V3 Java oyun

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni java oyunumuzun adı Tank Kombat dır , oyundaki amacımız seçtiğimiz tank ile diğer tankları vurmak , iyi eğlenceler




İNDİR

ALTERNATİF

Deadzones s60v3 Java Oyun

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni java oyunumuzun adı Deadzones dir , oyundaki amacımız seçitğimiz karakter ile gizli yerlerde adamları öldürmek , oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak biraz iyi sayılır,iyi eğlenceler




S60V3 İNDİR

Postal (by Global Fun)


Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni java oyunumuzun adı Postal dır , oyun s60v1 ve s60v2 içindir , oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak gayet iyi sayılır , oyundaki amacımız seçtiğimiz karakterimiz ile şehirdeki görevler yapmak , iyi eğlenceler dileriz .






Custom Choppers (by Handy Games 2010)

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni java oyunumuzun adı Custom Choppers dır , oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak gayet iyi sayılır , hepinize iyi eğlenceler dileriz.

s60v5 İNDİR
s60v3 240x320 İNDİR
s40128x160 İNDİR
SONYERİCSSON 240X320 İNDİR

En Popüler Wordpress Eklentileri

Worpdress, şüphesiz Dünya’da en çok kullanılan Açık kaynak kodlu ve blog sistemlerinden biri. Bu yüzden: ücretsiz, güncel ve sürekli gelişmekte olan bu sistem yaygın olarak kullanılmaktadır.

Worpdress’in eklenti ve tema desteği sayesinde, blogu’nuzun özelliklerini ve fonksiyonlarını istediğiniz gibi zenginleştirebilirsiniz. Çoğu temalar ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Benzer şekilde, Wordpress içinde hazırlanmış olan eklentileri kullanarak blog’unuzu özelleştirebilirsiniz.

Bu makalemiz de ise; Wordpress’in bize sunduğu en popüler eklentilerini tanımak ve bize verdiği bu nimetten yararlanmak kalıyor.

Sizler için internetten derlediğimiz 15 Worpdress eklentisini tanımaya başlayabiliriz.


İlk eklentimiz:


Wordpress’inize hiç emek vermeden, arama motoru optimizasyonunu (SEO) sağlayan bu eklentiyi kullanabilirsiniz. Bu eklenti sayesinde, SEO işlemlerini otomatikleştirebilir ve optimize edebilirsiniz. İsterseniz hiçbir ayar yapmadan eklentiyi kullanabilir, isterseniz de gelişmiş ayarları yaparak sisteminizi yapılandırabilirsiniz.



Bu eklenti, Blog’unuz için Sitemap dediğimiz “ Site Haritası” nı oluşturur. Google, Yahoo ve Bing gibi arama motorlarına uyumlu olarak bir XML dosyası, yani site haritasını hazırlar. Site haritalarının amacı, Blog’unuzun içeriğini arama motorlarına indekslemesini kolaylaştıran ve sitenizi ziyarete gelen arama motoru botlarına yol gösteren özel XML dosyalarıdır. Eğer arama motorlarında listelenmek sizin için önemliyse bu eklentiyi kurmanızı tavsiye ederiz.



Wordpress siteniz için geliştirilmiş, resim galerileri oluşturmak ve birçok gelişmiş özelliği olan, Ajax ve Flash tabanlı resim galerisi eklentisidir. Ayrıca resimlere filigran ekleme özelliğine de sahip olan bu eklenti sayesinde, daha çekici ve kapsamlı resim galerisi oluşturabilirsiniz. Eğer sizde, birçok özelliği olan bir resim galerisi eklentisi istiyorsanız tam size göre bir eklenti diyebiliriz.



Basit ara yüzü sayesinde, ziyaretçilerinizin sizinle iletişime geçmesini sağlayan, Ajax destekli iletişim formu eklentisidir. Ayrıca, Türkçe desteği de bulunan bu eklenti, gelişmiş özelliği sayesinde formlarınıza istediğiniz alanları ekleyebilirsiniz. Bu eklenti, Akismet ve Kaptan gibi eklentiler aracılığıyla spam korumasına da sahip.


Bu eklenti, Worpdress kullanıcılar için geliştirilmiş bir sayfalama eklentisidir. Bu eklenti sayesinde blog’unuzun alt kısmına, ziyaretçilerinizin yazılar arasında daha rahat dolaşması için, sayfa numaralarından oluşan düğmeler ekleyebilirsiniz.



Blog yazılarınız, sayfalarınız ve blog’unuzda ki yorumlar için puanlama sistemi kurmanızı sağlayan bir eklentidir. Gelişmiş özelliği ile isterseniz puanlarınızı yıldız olarak gösterecek bir şekilde ayarlayabilir, isterseniz de kenar çubuğu bileşenleri sayesinde en iyi puan alan yazılarınızı ve diğer istatistiklerinizi görüntüleyebilirsiniz.


Easy AdSense, blog’unuza AnSense reklamlarını eklemeyi ve yönetmeyi kolaylaştırıyor. Eklenti sayesinde Adsense reklamlarınızı kenar çubuğuna ekleyebileceğiniz bileşenler sunuyor. Ayrıca, bağlantı birimleri reklamlarınızın alt veya üst kısmına ekleyebiliyor.



Ajax desteği sayesinde blog’unuza anketler ekleyebilirsiniz. Ayrıca, bu eklenti sayesinde birden fazla seçeneğin seçilebileceği ve anketleri şablonlar ile CSS aracılığıyla özelleştirebilirsiniz.


Wordpress için hazırlanmış olan bu eklenti, mesajların, sayfaların, kategorilerin ve arşiv sayfaların ziyaretçiler tarafından kaç kez okunduğu görüntüler. Temanızın uygun bir yerine hit sayfalarını, en popüler yazılar gibi okunma sayfalarınızı gösterebilirsiniz.


Bu eklenti sayesinde Wordpress veritabanınızı kolayca yedekleyebilirsiniz. Sitenize yapılan herhangi bir saldırıda veya sunucu değişikliğinde verilerinizin kaybolmaması için bu eklentiyi kullanabilirsiniz. Gelişmiş özelliği sayesinde, 3 farklı yedekleme yöntemi var. Dilerseniz e-posta ile yedeğinizi mail adresinize gönderebilirsiniz veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Dilerseniz de sunucuya kaydederek yedeğinizi alabilirsiniz. Ayrıca bu eklenti sayesinde, Wordpress yedeklemelerinizi otomatikleştirebilirsiniz.


Bu eklenti; Blog’unuza bir e-posta bülteni oluşturarak yeni yazdığınız yazıları abonelerinize e-posta ile bildirilmesini sağlıyor. İsterseniz her yeni yazıda e-posta gönderilmesini ya da belli zamanlarda toplu olarak e-posta gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede ziyaretçileriniz sizi güncel olarak takip edebilirler. Ziyaretçileriniz bu eklenti sayesinde abone olduğunda yeni yazılar ve yeni yorumlar e-posta ile kendilerine ulaşır. Sitenizin ismini dahi unutsalar gidecek olan yeni e-posta sayesinde hatırlayabilirler…
Site sahipleri için güncel ziyaretçi çekmek için güzel bir eklenti.


YARPP, Blog’unuzdaki yazılar ile ilgili diğer yazıları belirten bu eklenti, ilgili diğer yazılarınızın daha çok okunması ve sitenizde geçirilen sürenin artmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede arama motorlarında üst sıralara çıkmanıza yardımcı olur. Bu eklentinin kendisine has algoritması sayesinde yazılarınızın başlık, etiket, kategori, içerik gibi bilgilerini temel alarak ilgili yazıları seçiyor.

Birçok özelliği olan bu eklenti ile Wordpress sitenize manşet ekleyebilirsiniz. Eklentinin örneğini; www.featuredcontentgallery.com adresinden görebilirsiniz. Blog’unuz için, yazılarınızdan oluşan bir slayt gösterisi oluşturabilir, istediğiniz alana manşet şeklinde göstermesini sağlayabilirsiniz.


Wordpress için geliştirilen Audio Player eklentisi, blog’unuza ses ve müzik eklemek için basit ve kullanışlı olan bu eklentiyi kullanabilirsiniz. Sadece .mp3 uzantılı dosyaları çalabilen bu eklenti ile özelleştirilebilen özelliği sayesinde sayfalarınıza ve yazılarınıza müziğinizi ekleyebilirsiniz.

Blog yazarlarının hemen hemen hepsi sosyal paylaşım sitelerinin blog ziyaretlerinin ne derece artırdığını çok iyi bilirler. İşte Sexy Bookmark bu işe yarıyor. Bu eklenti sayesinde yazdığınız yazının ziyaretçiler tarafından Facebook, Twitter, Myspaces, Delicious , Digg, Google gibi sosyal sitelere imlenmesini sağlıyor. Gelişmiş özelliği sayesinde temanıza uygun bir şekilde özelleştirebilirsiniz.
Eklentinin en çekici özellikleri ise; hoş görünümü ve admin panelinin kolay yönetimi olmasıdır. Bu sayede kendisini diğer eklentilerden üstün tutuyor.

Sizin kullandığınız WordPress eklentileri neler?

Kaynak

Dictator Defense 240x320 ve 176x220 Digital Chocolate


Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni java oyunumuzun adı Dictator Defense dir , oyunun indirme linkinde 240x320 ve 176x22 ekranlar mevcuttur , oyunun gafikleri de iyi sayılır , hepinize iyi eğlenceler dileriz .

Oh My God! IPA iPhone oyunu

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni iphone oyunumuzun adı Oh My god ! dur , hepinize iyi eğlenceler dileriz.



DOWNLOAD-İNDİR

İnternetteki yasaklar kalkıyor mu?

İnternet Erişim Engelleme ve 5651 Sayılı Kanun Çalıştay'ından yeni bir çığır açacak kararlar çıktı.

Benim de katılımcılarından olduğum Kocaeli-Kartepe’de 2.defa düzenlenen “İnternet İçerik Düzenleme” çalıştayı sona erdi. Tüm katılımcıların 3 gün boyunca, sabahtan akşama kadar büyük bir özveri ile çalıştığı "Erişim Engelleme ve Bilişim Suçları" konularında devrim niteliğinde bir referans karar metni çıkarıldı. Tespit edilen 94 madde üzerinde 3 gün boyunca çalışan, 40 farklı kurumdan 65 kişinin oluşturduğu sonuç belgesi de “Kartepe Kriterleri” başlığı ile yayınlandı.

Çalıştaya katılan 40 farklı kuruluştan 65 kişinin arasında yer alan hakim, savcı, yargı mensupları, devlet çalışanları ve ilgili kurum çalışanları ifade özgürlüğünün ana kriter olmasında hem fikirdi. Bir yandan çocuk pornosu, terör, katalog suçlar gibi sorunlarla mücadele edilmesi gerekirken bir yandan da kullanıcının haklarını kısıtlamadan bilinçli internet kullanımı sağlamak için temel kuralları oluşturmak o kadar da kolay değildi. Sonuç olarak en büyük sorunun "çocuk pornosu" olduğunda herkes uzlaştı. Bir diğer önemli nokta da başta yargı mensupları olmak üzere kimsenin sitelerin toptan erişiminin kapatılmasını istememesiydi. İleride yapılacak bir Bilişim Kanunu'na rehber olabilme niteliği taşıyan kararları aşağıda sizlerle paylaşıyorum.

Yarın ayrıca genel gözlem ve izlenimlerimi yazacağım ama şunu ifade etmek isterim ki bu çalıştayın bana öğrettiği en önemli şey ülkemizde çok kıymetli, saygıdeğer kişilere sahip olduğumuz ve onların değerini bilip sahip çıkmamız desteklememiz gerektiğidir. Sanılanın aksine hakim, savcı ve diğer yargı mensuplarının en büyük özgürlük taraftarları olması önyargının ne kadar kötü bir tutum olduğunu hatırlayıp utanmama neden olduğunu itiraf etmeliyim. Aranızda bana Youtube yasağı örneğini hatırlatanlar olacaktır. Merak etmeyin bu konuyu ayrı bir haber konusu olarak en kısa zamanda ele alacağım zira hiçbir şey bizlere yansıtıldığı veya diğer bir deyişle pazarlandığı gibi değil.

Sonuç olarak, Türkiye Bilişim sektöründe Dünya'daki sayılı isimler arasında olma yolunda ilerliyor ve bunu Bilişim Hukuku konusunda atılacak adımlar da takip edecektir.

KAYNAK

Steve Davis Online Pool IPA iphone oyunu

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni iphone oyunumuzun adı Steve Davis Online pool dur , oyun bilardo oyunudur , hepinize iyi eğlenceler dileriz .



DOWNLOAD-İNDİR

Splinter Cell: Conviction (by Gameloft 2010)

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni java oyunumuzun adı Splinter Cell : Conviction

önceden bu oyunu paylaşmıştık .

Şimdi de Gamloft bu oyunu güncelleyerek daha da güzelleştirerek 2010 versiyonunu çıkarıd , oyundaki amacımız splinter karakterimiz ile bize verilen görevleri yerine getirmek , oyunun grafikleriden bahsedecek olursak gayet iyi sayılır , hepinize iyi eğlenceler dileriz .

s60v2 176x208 İNDİR-Alternatif

s60v3 240x320 İNDİR-Alternatif

208x208 İNDİR-Alternatif

Ninjani-Emperor's Revenge v1.10

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni bir s60v5 oyun ile karşınıdayız , oyundaki amacımız seçtiğimiz ninja kahraman ile bize verilen görevleri yerine getirmek , oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak gayet iyi sayılır .



DOWNLOAD İNDİR

ALTERNATİF

Facebook'ta Atatürk cezası

"Suç delillerini" yayınladılar, yakayı ele verdiler!


Batman'da, Atatürk büstüne yaptığı saldırının fotoğraflarını çekerek sosyal paylaşım sitesinde yayınlayan 2 kişi tutuklandı. Batman Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçlarıyla Mücadele ekipleri, resmi kurumdaki Atatürk büstüne yönelik ''hakaret ve aşağılayıcı davranışlarını'' fotoğraflayıp ''Facebook'' adlı paylaşım sitesinde yayınlayan E.G. ve Ö.Ö'nün gözaltına alındı. Polis sorgusu tamamlanan 2 şahıs sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine götürüldü,

Sadece 1 Gol Yiyen Fener Kalecisi

1932-1938 yılları arasında Fenerbahçe kalesini koruyan Necdet Erdem, takımın 40 maçında forma giydi. Fenerbahçenin yenilmeden şampiyon olduğu 1935-1936 sezonunda sadece 1 gol yiyerek büyük bir başarıya imza attı. Sarı-lacivertli kulüpte menajerlik ve 1961-1962 sezonunda antrenörlük yapan, Milli Takımda futbolcu ve teknik direktör olarak görev alan Erdem, Fenerbahçe Yüksek Divan Genel Kurul üyesiydi. 2006'da vefat etti .

Mystery of Unicorn Castle IPA iPhone oyunu

Merhabalar telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni iphone oyunumuzun adı Mystery of Unicorn Castle dir , iyi eğlenceler dileriz .



DOWNLOAD-İNDİR

Dragon Hunter 240x320 Java Oyun

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni java oyunumuzun adı Dragon Hunter dir , oyun 240x320 cep ekranları içindir, oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak gayet iyi sayılır , iyi eğlenceler.



DOWNLOAD-İNDİR

Vodafone ile günde 50 kuruşa internet keyfi

Vodefone ile günde 50 kuruşa gün boyu internet keyfi ..

Türkiye'de en gelişmiş 3G Tekbolojine sahip olan vodefone, faturalı ve faturasız hatlar için yeni uygulama başlattı , o uygulamanın adı cepnettir.

Cepnet internet tutkunlarının cepte de boş kalmamasını hedefleyen bir uygulamadır .

Yazan : Blog Admin !

Haber Asıl Kaynağı

Firefox 4'ten son görüntüler

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni haberimiz yakında çıkacak olan Mozilla firefox 4 ün en son görüntüleri , yakında çıkacak olan firefox 4 ün en son görüntüler aşağıdadır ...



Resimleri büyük görmek için üstüne tıklayınız.

ÖNİZLEMELER :



Need For Speed Underground 2 by EA mobile

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yepyeni ve çok güzel bir oyun ile daha karşınızdayız yeni java oyunumuzun adı Need For speed undergrand 2 oyunun yapımcı firması EA Mobile dır , oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak grafiklerde aynı Pc versiyonu gibi muhteşem , iyi eğlenceler dileriz .



176x208-176x220-240x320 DOSYALARI İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Woolly the Jumper A Sheep on the Edge IPA iPhone oyunu

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni iphone oyunumuzun adı Woolly the Jumper A Sheep on the Edge iphone oyunudur , iyi eğlenceler dileriz .


DOWNLOAD-İNDİR

Atlantis Legend of the Mermaids IPA iPhone oyunu

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni iphone oyunumuzun adı Atlantis Legend of the Mermaids dir , iyi eğlenceler dileriz .



DOWNLOAD-İNDİR

Revival 2

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni s60v5 oyunumuzun adı Revival 2 dir , oyunun grafikleri gayet iti sayılır , iyi eğlenceler.


DOWNLOAD-İNDİR

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism