Güzel Resim Galerileri


Resim ve Fotoğraflar

Sizlere bahsedeceğim konu hayatımızın anlık çekimlerini yapan görseller ve web yayını ile ilgili olacaktır. Günden güne resmin önemi her dakika arttı ve resimlerle alakalı çözümleme yapan işletmeler, siteler, galeriler hızla arttı. Bu anlamda galerilere değineceğimi düşünüyorum.

Galeriler günümüzde görsel ve imaj konusunda hemen her içeriği derleyerek önümüze lezzetli bir şekilde sunmaktadır.Bu lezzetlerin bazıları istenilen tadı vermese dahi galeri ölçeğinde tadından yenmeyen mecralar mevcut.

Güzel Resimler Diyen Galeri

İlk olarak galerilerle alakalı gündemde olan türbanlı bayan resimleri konusu ayrı bir irdelenme ihtiyacı hissediyor. Yazın gelmesi ve havaların ısınmasıyla türbanlı bayanlar için model arayışını türbanlı bayan resimleri başlığında toparlayan bu galeriler kullanıcıya güzel bir köprü görevi sunuyor. Birbirinden çeşit ve yaklaşık 50 nin üzerinde resim toplayan tumresimler bu alanın önde gelen başlığı olduğunu düşünüyorum.


Başka hangi resimler

İyi, hoş resimler mevcut eyvallah ama bunlar bana yetmez diyen kullanıcıya hizmet edinmeyi sorumluluk olarak ele alan web sitesi ayrıca kullanıcılara verdiğibacak resimleri konusu da görülmeye değer. Yaz sezonunun gelmesiyle özellikle bayan kullanıcıların ilgi odağı olan bacak konusu tumresimler ile görülmeye değer bir hâl alıyor.

Her şey harika tamam ama bu bahsettiğim tumresimler'de eksiklikler yok mu ?

Düsturuna güzel resimler diyerek sloganını belli eden bu alanda eline su dökülmesini istemeyen galeri kategorisel olarak eksikliklerini belli etse dahi özgün ve görülmemiş imaj dosyalarını elinde tutan, derleyen bir resim galerisi olmaktan çıkmayacağa benziyor. 2 sene ve üzeri bir süre içerisinde yaşamını koruyan bu yapıyor bir göz atmaya değer diyorum ve makalemi bununla sonlandırıyorum.
Share it Please

1 yorum:

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism