Kızlar İçin Oyun Zamanı

Kız giydirme oyunları çocuklarınızın için bu uzay çağında internetten ayrılmamalarının en büyük nedeni olan oyunlar arasından en uygun olanı hiç şüphesiz. Rengârenk elbiseler, etekler, badiler, çantalar veya ayakkabılar baştan sona miniklerin kendi zevklerine göre giydirip çıkartacakları bu oyunlardan hiç vazgeçemeyeceklerdir. Bu oyunların çocuklar kadar erişkin insanlardan da kullanıcıları vardır. Yani 7’ den 70’ e herkesin keyif aldığı bu oyunda çocuğunuzu veya size büyük keyifler yaşatacak özellikler vardır.

Herkes İçin Aşk Oyunları

Aşk oyunları ile eğlenceye doyamayacaksınız. Aşk insanoğlunun her iki taraf için vazgeçemeyeceği bir duygudur. Aşk oyunları büyüğünden küçüğüne her yaştan kitlenin ilgi alanına giren aşk oyunları ile harika vakit geçireceksiniz. Oyun deyip geçmeyin çocuklar kadar yetişkin kullanıcı olması bu oyunu çocukluktan çıkarıyor. Her yaştan insanın büyük bir keyifle oynadığı aşk oyunları bu oyundan pişman olmadıkları ve hatta internete ilk girdiğinde en işlek adresleri haline geldiği bunun en büyük kanıtıdır.

BlackBerry 10 Hakkında inceleme

BlackBerry 10 özellikleri
BlackBerry 10 ' a ait görüntü
BlackBerry geçtiğimiz 2-3 yılda , mobil pazarda pek üstünlük sağlayamasa da , Android ve iOS'a en iyi rakip olabilmek için her gün daha fazla çalışmaktadır. BlackBerry'nin en son çıkaracak olduğu BlackBerry 10 ile bu durum daha çok öne çıkıyor.

Son 2 yıldır düşüse geçen BlackBerry , dün akşam yeni çıkartacağı yeni telefonunun özelliklerini de belirtti. BlackBerry 10 dış görünüşü ile BlackBerry klasik görünüşünün resmen dışına çıkmış ve telefonda bulunan sosyal medya araçları ile tüm sosyal medya elinizin altında .

BlackBerry 10 fyatı

Ayrıca BlackBerry 10 modelinin kamerasında da yeniliğe gidildi. BlackBerry 10 kamerasında tek bir noktaya odaklayarak çekim yapabiliyorsunuz , bu özellik ile fotoğraflarınızı daha kaliteli bir halde çekebilirsiniz.Ayrıca kamera çekimlerinde efektler ve filtreler uyarlayabilirsiniz. Ayrıca tanıtımında BlackBerry 10 modelinin arayüz geçişlerinin çok iyi olduğu belirtildi.



Sanırım BlackBerry, BlackBerry 10 modeli ile yüzü gülmeyen mobil teknoloji pazarında, bu yıl fırtına gibi eseceğe benziyor. BlackBerry 10 modeli önizlemelerden görüldüğü üzere oldukça iyi tasarlanmış ve denemeye değer bir telefon haline gelmiş .

Samsung'dan Galaxy S4'e Gözle Kaydırma özelliği


Android telefon denilince akla gelen ilk telefon yapımcılarından biri olan Samsung firması, 2013'de çıkaracağı Samsung Galaxy S4 için gözle kaydırma işlevi olacağı sinyallerini verdi.

Galaxy S3 ile Android dünyası çok büyük bir zenginliğe kavuştu ve Samsung firması bu olayını Samsung Galaxy S4 ile sürdürmek istiyor.

 

Samsung'un "Eye Pause" ve "Eye Scroll" adındaki işlevler üzerinde çalıştığı söyleniyor. Bu iki olay Samsung tarafından resmi bir olay ile açıklanmasada , Eye Scroll'un gözle kaydırma olduğu bariz bir şekilde ortada. Eğer böyle bir olay gerçekleşir ise umarım istenilen , beklenilen derecede olur . Böyle bir olayın gerçekleşmesiyle Android telefon dünyasında yeni bir trend oluşacağı belli.

Samsung Galaxy S4'de daha ne gibi özellikler göreceğiz bakalım , merakla bekliyoruz.

iPad 5'e Ait İlk Görseller ortaya çıktı !

Son günlerde oldukça sık tartışılan bir konu olan iPad 5, artık tüm Dünya'da bir beklenti haline dönüştü.


Yukarıda ki resimde de görüldüğü gibi Arka kasadan kurtulmuş olan Apple, artık daha ince bir iPad ile karşımıza çıkmakta, bu incelme ile Apple kullanıcıları daha rahat edecektir.Ayrıca diğer iPad Modellerinde olduğu gibi iPad 5' de de Flash kullanmıyacak gibi gözüküyor.

2013 Mart aylarında tanıtılması beklenen iPad 5 ile Apple daha çok pazar payı hedefinde. Bizde başarılar dileyerek Mart 2013 ' ü bekleyelim.

Dungeon Quest v1.0.1 Android oyunu


Android 2.2 ve üzeri Android telefonlarınız için güzel bir Android Aksiyon oyunudur. Bu oyunda seçtiğiniz oyun karakteri ile tehlikeli bölümlerden ve rakiplerden en iyi şekilde kurtulmaya ve onları devre dışı bırakmaya çalışıyorsunuz. Oyunda üstte küçük önizlemede de görüldüğü gibi karakterimiz Sarı sakallı ve kovboy şapkalı bir oyun karakteri ve siz oyunda bu karakter ile birbirinden zorlu bölümleri geçeceksiniz. iyi eğlenceler dileriz.

VİZYONU TAKİP EDİN

Artık evden film izlemek keyfi bütün insanlar tarafından sıkça yapılan bir hobi haline geldi. Özellikle iş nedeniyle sinemaya fazla vakit ayıramayan kişiler bu sayede istedikleri filmi donmadan evlerinde izlemenin ayrıcalığını yaşıyorlar.

HTC Desire U Android Telefonu Özellikleri - Fiyatı


HTC Desire U özellikleri:
  • 62.3 x 118.5 x 9.3 mm boyutlarında, 114 gram ağırlık
  • saat konuşma, saat bekleme süresi
  • 16777216 renkli, 480 x 800 px 4.0 inç, dokunmatik ekran
  • 4 GB dahili hafıza, Harici hafıza desteği
  • 5 MP 2592 х 1944 Piksel kamera, Flaş, Otomatik netleme
  • FM Radyo, Bluetooth , 3G, , GPS, NFC,
  • Google Android Android OS, v4.0 (Ice Cream Sandwich) işletim sistemi Çift simkart desteği
  • 1 GHz işlemci, 512 MB RAM, ROM, grafik işlemci

LG Optimus G Pro Özellikleri / İyi mi ? / Fiyatı Ne Kadar ?



LG Optimus G Pro özellikleri:
Genel Özellikler:

160 gram ağırlık, 139 x 70 x 10 mm boyutlarında
32 GB dahili hafıza
Wi-Fi, Wi-Fi hotspot, Wi-Fi Direct, DLNA, Bluetooth 4.0, GPS, FM Radyo, NFC, TV Çıkışı

Ekran

5 inç, 1080 x 1920 px, True HD IPS LCD kapasitif dokunmatik ekran
1 inç başına 441 piksel, Corning Gorilla Glass Çizilmeye karşı dayanıklı ekran

Kamera

13 MP kamera, Otomatik netleme, Flaş
Full HD video kaydı, 0.3 MP ön kamera

İşletim sistemi ve İşlemci

Android 4.1 (Jelly Bean) işletim sistemi
Dört çekirdekli 1.7 GHz Qualcomm MDM9615 işlemci, 2 GB RAM
Adreno 320 grafik işlemcisi

Air Attack Death v1.1 ( 3 Boyutlu Android oyunu )


Android 2.2 ve üzeri Android tablet ve telefonlarınız için 3 boyutlu bir Uçak oyunudur. Oyunda size verilen görevlerini savaş pilotlarınızı en iyi şekilde yöneterek başarıya ulaşmaya çalışıyorsunuz. Oyunda grafikler ve oyun içi ses kalitesi bir Android aksiyon oyununa göre çok iyi düşünülmüş.

Lida ile Yağları Eritme

Ultra Metabolizma, kilolardan kurtulmayla alakalı bir kitaptır, evet, ama daha da önemlisi size sağlığınızı, doğal olarak kilo kaybetmenizi elde edecek şekilde iyileştirmenin yollarını gösteren, insan vücudu üzerine bir tüketici rehberidir. Seneler süren ilmî çalışmalara ve uygulamalara dayalı olan kitap, vücudunuzun nasıl çalıştığıyla ilgili baz bilgileri özetliyor ve tam esenlik potansiyelinizle ideal kilonuza erişmek için üretmeniz gerekenleri adım adım izlenecek yönergeler şeklinde sunuyor.

Siegecraft THD v.2.0.5 Android oyunu


Android 2.2 ve üzeri Android tablet ve telefonlarınız için Google Play Store'da bulunan boş zamanlarınızda keyifli oyun dakikaları geçirebilieceğiniz bir strateji oyunudur.

Oyunda size verilen taktikler doğrultusunda görevlerinizi yerine getiriyorsunuz ve bölüm geçmeye çalışıyorsunuz. Oyunda grafikler Strateji oyunlarına yakışır bir şekilde tasarlanmış ve ses efektleri ile desteklenmiş.

Ice Road Truckers v1.0 Android Tır oyunu


Android 2.0.1 ve üzeri Android tablet ve telefonlarınızda kış günlerinde Tır sürme deneyimi yaşamak istermisiniz ? Ice Road Truckers Android oyunu tam size göre. Bu oyunda seçtiğiniz tır ile verilen mesafelere ulaşmaya çalışıyorsunuz

Riptide GP v1.5 Android oyunu


Android 2.2 ve üzeri Android tablet ve telefonlarınız için çok güzel bir jetski oyunudur. Oyunda oyun içi görsel efektler ve oyun içi ses akışları gayet iyi düşünülerek tasarlanmış , denemenizi tavsiye ederiz.

Contra: Evolution v1.0.8 Android oyunu


Küçükken Atarilerde bolca vakit geçirdiğimiz Contra oyunu, artık Android telefonlarınızda. Android 2.1 ve üzeri Android tablet ve telefonlarda contra keyfi yaşayabilirsiniz.

Beyaz ten tarih mi olacak ?

Yale Üniversitesi Ekoloji ve Biyoloji Profesörü Stephen Stearns’a göre, birkaç yüzyıl içinde herkes, Brezilya’lılar gibi koyu tenli olacak.

Lost Temple 2 Android oyunu


Android telefon ve tabletleriniz için Temple Run tarzı bir Android oyunudur, Bu oyunda müzikler oldukça etkileyici ve bağımlısı olabileceğiniz bir oyun . iyi eğlenceler dileriz.

Android 4.0'ı Bilgisayarınızda Kullanmak istermisiniz?


SocketeQ adlı firma ile geliştirilen WindowsAndroid uygulaması ile Windows işletim sisteminizden Android 4.0 kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz.

Android'i 1080p çözünürlüklü monitörlerinizde Windows 7 , Windows 8 ve vista sistemlerinizde kullanabilirsiniz.

http://www.socketeq.com adlı internet sayfasınıdan ilgili programı indirebilirsiniz. Ve uygulamaları açmak için :
windowsandroid_root\data\app klasörüne APK dosyalarını kopyalamak ve uygulamayı baştan başlatmak yeterli oluyor.

Android oyun inceleme sitesi

Android oyunları bildiğiniz üzere android markete çıktıgı günden itibaren
hemen binlerce kez indiriliyor. Gelişen android telefonlar sayesinde binlerce
yazılımcı firma android oyun üreterek oyun dünyasında çığır açıyorlar pclerde
oynamaya zorlandığımzı grafikleri android telefonlarda görmek gerçektende harika
bir duygu..

Bed Bath and Beyond promo codes

One of the most intimately legendary housing distribute stores in the humanity is Bed Bath and Beyond. With inexpensive prices, large discounts and e'er a 20% off coupon it's no mull grouping bed purchase their housing accoutrement here. Their shops are stray all across the country, you honorable can't lack it! This stock has so umteen products for everyone from your dog to your grannie. It's no question so umteen grouping trip this outlet to get the most awful products! They odor high and comprehend eager on the pare. I myself use products from this outlet and I also pair gift them departed to my origin and friends. These are just any of the products forthcoming in the stores - kitchen supplies, bathroom supplies, room supplies and much. Indeed, there is something for anyone.

Dead City v1.0.6 Android Aksiyon oyunu


Android tablet ve telefonlarınız için eğlenceli bir Android aksiyon oyunu daha . Bu oyunda Ölüm şehri olarak adlandırılan mekanda, birbirinden zorlu görevleri yerine getirmeye çalışıyorsunuz .

Call of Mini: Brawlers v1.1 Android oyunu


Android 2.0.1 ve üzeri Android tablet ve telefonlarınız için güzel bir küçük Android aksiyon oyunudur. iyi eğlenceler dileriz.

Galaxy Note 8.0'a ait En yeni Görseller.

Galaxy Note 8
Galaxy Note 8 resimleri
Son Günlerde adını sıkça duyduğumuz Samsung Galaxy Note 8 söylentileri son hızla devam ediyor. Belli ki Samsung Galaxy Note 8 , diğer tablet ve Android telefonlara göre daha iyi olacak .

Samsung Galaxy Note 8.0'a ait bir takım özellikler :
  • 8 inçlik 1280x800 çözünürlüğünde Super Clear LCD ekran
  • 1.6 GHz'lik 4 çekirdekli işlemci
  • 2 GB RAM
  • 16/32 GB dahili depolama alanı
  • 32 GB'a kadar microSD kart desteği
  • 4600 mAh batarya ve Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi yer alıyor.

Rayman Jungle Run v2.0.7 Android oyunu

Rayman Jungle Run android
Google Play Store'da bulunan en iyi adventure oyunlarından biri olan Rayman Jungle Run Android oyunu ile keyifli oyun dakikaları geçebilirsiniz. Oyunda amacımız Rayman karakterimiz ile engelleri bir bir aşarak hedefe ulaşmak. Rayman Jungle Run Android oyunu Android 2.3.3 ve üzeri sistemlerde çalışmaktadır.

Need For Speed Shift v1.0.78 Android Yarış oyunu


Android 1.6 ve üzeri Android tablet ve telefonlarınız için Google Play Store'da bulunan en iyi Android yarış oyunlarından birisidir. Oyunda grafikler ve oyun içi ses akışları diğer yarış oyunlarına göre kat kat iyi.

Temple Run 2 Android oyunu

Temple Run 2 android oyunu
Temple Run Android oyununun 2.versiyonu ile koşmaya devam mı ?
Imangi Studios çıkardığı Temple Run oyunu ile iphone ve android kullanıcılarını telefonlarına bağımlı etmişlerdi ve şimdi çıkardıkları Temple Run 2.versiyonu ile bunu daha ileri götürdüler.

1.versiyona göre mantık aynı ancak yeni özellikler, bölümler ve eklentiler oyun daha da ilgi çekici hale getirilmiş. Oyun Android 2.1 ve üzeri Android sistemlerde çalışmaktadır.

Moonlight Runner v1.0.0 Android oyunu


Android tablet ve telefonlarınız için Android 2.2 ve üzeri sistemlerde çalışan bir oyundur. Bu oyunda gece efekti ile size verilen görevleri gece karanlığından faydalanarak yerine getirmeye çalışıyorsunuz . Oyunda ses efektleri oyunun konusuna çok iyi yakışmış ve başarılı olmuş diyebiliriz. İyi eğlenceler.

Defense zone 2 HD v1.1.4 Android oyunu

android games
Android 2.2 ve üzeri Android tablet ve telefonlarınız için güzel bir android aksiyon oyunudur. Oyunda size verilen bölgeyi en iyi şekilde koruyarak ilerki bölümlere taşımaya çalışıyorsunuz. Oyunda grafikler her ne kadar diğer aksiyon oyunları gibi olmasa da , yinede göz alıcı. Denemenizi tavsiye eder iyi eğlenceler dileriz.

Little Commander - WWII TD v1.0.0 Android oyunu

Little Commander android
Little Commander Android oyununda ki amacınız seçtiğiniz küçük komandolar ile size verilen görevleri en iyi şekilde ve en hızlı şekilde yapmaya çalışıyorsunuz . Oyunda grafikler ve oyun içi ses akışları diğer komando oyunlarına göre daha iyi tasarlanmıi , iyi eğlenceler dileriz.

Soldiers of Glory: Modern War v1.2.3 Android savaş oyunu


Android 2.2 ve üzeri Android tablet ve telefonlarınız için Google Play Store'da bulunan iyi bir aksiyon oyunlarındandır. Denemenizi tavsiye ederiz.

İKİ KİŞİLİK OYUNLAR


Elbette her insanın oynamaktan zevk aldığı oyunlar vardır. Kimileri araba yarışlarını sever kimileri simülasyon oyunlarını sever. Bazı insanlar tek kişilik oyunlardan hoşlanırken bazı insanlar arkadaşları işle oyun oynamaktan daha çok keyif alırlar.

İZLEDİM : Sefiller Filmi - Yorumlarım

sefiller2012
Sefiller Les Miserables full izle

Fransız yazar Victor Hugo’nun yazdığı ve Fransız edebiyatın’da büyük bir yeri olan dev eser Sefiller (Les Miserables) Tom Hooper tarafından sahneye aktarılmıştır.

Ekmek çaldığı için beş yıl kürek cezası alan Jean kaçma teşebbüslerinden dolayı neredeyse hayatının büyük bölümünü mahkum olarak geçiren kürek mahkûmudur.

FİLM YORUMUM : Jack Reacher Filmi

jack reacher 2012

Jack Reacher full hd izle

Teknolojiyi Yakından Takip Edin

Günlük yaşantımız dâhilinde sürekli olarak teknolojik gelişmelerin yaşandığı bir tekno toplum içerisinde olmak için sizlerde Teknotoplum.com adresini tercih edebilirsiniz.

Virtua Tennis Challenge v4.0 Android Tenis oyunu

Virtua Tennis Challenge android
Android 2.3 ve üzeri Android tablet ve telefonlarınız için Android Tenis oyunudur. Oyunda grafikler ve oyun içi ses akışları gayet iyi düşünülerek tasarlanmış ,Android telefonlarınızda tenis oynamanın zevkine varabilirsiniz.

Armorslays 2 v1.0 Android oyunu

Armorslays 2 android
Android 2.0.1 ve üzeri Android tablet ve telefonlarınız için küçük bir oyundur.

Cliff Diving 3D v1.0 Android oyunu

Cliff Diving 3D android
Android 2.0.1 ve üzeri Android tablet ve telefonlarda çalışan bu oyunda, yükseklikten suya en iyi artisttik hareketler ile atlayıp , en yüksek puanı almaya çalışıyorsunuz.

Epic Evil Twins v1.0 Android oyunu

Epic Evil Twins android
Epic evil karakterleriniz ile size verilen görevleri yerine getirin . Bu OYUN Android 2.0.1 ve üzeri Android işletim sistemlerinde çalışmaktadır.

Recep ivedik ile komik oyunlar oynayın

recep ivedik oyunları yediden yetmişe herkesin eğlenerek izlediği Recep İvedik karakteri artık oyun karakteri olarak karşımıza çıkıyor. Çocukların izlemeye bayıldığı Recep İvedik karakteri şimdi çizgi karakter olarak çocukları eğlendirmeye ve güldürmeye devam ediyor.

Polis Oyunları Oynamak istermisiniz ?

Macera, Zombi, Spor, Dedektif, Savaş oyunlarının bulunabileceği Polis Oyunları sitesi sayesinde çocuklar ve yetişkinler oyun oynayarak eğlenceli ve zevkli dakikalar geçirebiliyorlar.

Blast Defense v1.1.1 Android apk oyunu


Android 2.2 ve üzeri Android tablet ve telefonlarınız için güzel bir android oyunudur .Oyun küçük bir oyun gibi gözüksede, bağımlı olabileceğiniz bir oyun.

Online Otel

Yoğun ve stresli geçen uzun bir dönemin ardından dinlenmek ve toparlanmak adına çoğu zaman kısa süreli de olsa uzaklaşıp sessiz sakin bir yerlere gitmek isteriz. Oldukça bunaltıcı olan gündelik hayattan sıyrılıp biraz nefes almak adına adeta çok büyük bir ihtiyaçtır bu.

İZLEDİM : The Hobbit Filmi

hobbit-izle

Hobbit Beklenmedik Yolculukfull hd izle

Orta dünyanın büyücüsü Gandalf Hobbitlerin küçüklüğü ve meraklarını bu sefer cücelerin yurtlarını geri alma yolundaki savaş için kullanır.

TAVSİYE : Evim Sensin Filmi

evimsensin

Evim Sensin 2012 full hd izle

Türk sinemasının duygusal çocuğu Özcan denizin 2012 yılında gösterme giren bu romantik dramasında oyuncuya güzelliği ile hep gündemde olan diğer filmlerinde olduğu gibi aşık olunan Fahriye Evcen eşlik ediyor. İskender ve Leyla karakterleri olarak karşımıza çıkan büyük oyuncularımız tesadüfen kendi yalnızlıkları içinde birbirlerini buluyorlar.

Django Zincirsiz 2013

zincirsiz

2012 yapımı Django Unchained yani Türkçe adı ile Zincirsiz filmi aksiyon, western, dram üçlemesini sevenler için mükemmel bir seçim. İç savaştan hemen önce kölelik yanlısı Güney Amerika'da geçen film, ayrıca köleliğin ne kadar iğrenç bir sistem olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Sen bu oyunları Helebioyna

kral oyun
Günümüz internet çağı artık sınırsız bir dünya, aynı zamanda bir eğlence kapısı. Söz konusu oyun dünyası olunca da Flash oyunlar artık misafir çocuğundan bizlere kadar eğlencenin kapılarını sınırsızca açıyor.

Oyun iki ile Oyunlar oynayın

Günümüz teknoloji çağının en büyük nimeti internet. İnternet sınırsız eğlencenin ve iletişimin kaynağı haline geldi. Bilgisayar kullanma yaşı düştükçe çocukların ve bizlerin eğlence ihtiyacı bununla orantılı artıyor. 2000’lerde başlayan flash oyunlar şimdi daha zevkli hale gelmeye başladı.

Sony Xperia Tablet Z Tanıtıldı - İşte Özellikleri

Sony Xperia Tablet Z türkiye
Uzun zamandır Sony'nin çıkarması beklenen Sony Xperia Tablet Z, 21 ocak sabahı japonya'da duyuruldu. Beklenildiği gibi 10.1 inç ekrana sahip olan Xperia Tablet Z , Android 4.1 sürümü ile kullanıcılara sunulacak.

Telefonun birazda iç özelliklerinden bahsetmek gerekirse Sony Xperia Tablet Z 4 Çekirdekli Qualcomm 1.5 GHz APQ8064 işlemci ve 2 GB RAM'den oluşmakta ve veri depolama olarak da 32 GB dahili hafıza kullanılmakta ve bu kullanıcının isteğine bağlı olarak arttırılabilmekte. Sony Xperia Tablet Z 10.1 inç ekrana sahip ve çözünürlüğü ise 1920x1200 olarak belirtilmiş.

Sony Xperia Tablet Z android
2013 yılına damgasını vuracak bir Tablet olarak gözüken Sony Xperia Tablet Z ,kullanıcılara güzel bir deneyim sunacağ benziyor. Her ne kadar işlemci ve ram önemli olsada, bir o kadar da önemli olan Kameradır. Sony Xperia Tablet Z 8.1 Megapixel kameraya sahiptir. Tabletler de muhakkak dikkat edilmesi gereken diğer bir husus ise tabletinizin ağırlığıdır. Sony Xperia Tablet Z 495 Gram ağırlığındadır ve bu ağırlık tablet için iyi bir değerdir.

Samsung'dan En Ucuz Android Telefon


Son yıllarda Türkiye'de ve Dünya'da akıllı telefon çılgınlığı son hızıyla devam etmekte. Bu telefonlar her ne kadar çok iyi dercede verim versede , fiyat bakımından Türkiye'de çoğu kişi uzak durmakta bu telefonlardan.

Samsung , dar gelirli aileleri de düşüneren Samsung Galaxy Pocket Plus ucuz android telefonunu çıkardı. Android 4.1 Android sürümünü alması beklenen Galaxy Pocket Plus Android telefonu 850MHz işlemciye sahip. 2MP Kamerası ile 2.8inç ekrana sahiptir.

Ucuz bir Android telefonu almak istiyorsanız 2013 'ün ilk çeyreğini bekleyip Samsung Galaxy Pocket Plus'ı almanızı öneririz.

Sulu Oyun ile Oyun vakti


Flash oyunlar, sayesinde ilginç, farklı oyunlar keşfedebilir ve oynayabilirsiniz.

Gangstar Rio: City of Saints v1.1.2 Android oyunu

Gangstar Rio: City of Saints
Android 2.2 ve üzeri Android tablet ve telefonlarınız için güzel bir GTA tarzı android oyunudur. Oyunda grafikler ve oyun içi ses akışları gayet iyi olarak tasarlanmış.

Caveman 2 v1.1.2 Android oyunu



Android 2.2 ve üzeri Android tablet ve telefonlarınız için güzel bir Android oyunudur.

FRİV OYUNLARI


Toplum içerisinde yanlış bir düşünce hakimdir. Bu düşünce oyunların sadece zaman geçirmek için yapılan bir aktivite olduğu ve insanlara hiçbir şey katmadıklarıdır.

Celal Karaman Güncel Blog Sitesi Cekaraman.org

Güncel blog deyince aklımıza gelen bir çok site vardır. Bu sitelere bir google aramasında rastlayabilirsiniz. Güncel blog deyince aklımıza gelen konuları bir düşünelim. Güncel blog deyince aklımıza direk olarak gündemdeki haberler, cep telefonu programları, otomobil haberleri, maç özetleri v.s gibi konular gelmektedir.

İBB CepTrafik Android Uygulaması Çıktı !

İstanbul'da oturan ve Android telefonu olanlar için Müjde!

İBB CepTrafikİBB uzun süredir iPhone için hizmet verdiği CepTrafik uygulamasını , 18 ocak itibari ile Android içinde vermeye başladı. Uygulamayı ilk açtığınızda senkronizasyon yapacaktır, bunun bitmesini bekleyin .

İstanbul her yerinden , istediğiniz yerin Trafik durumunu anlık olarak görebilirsiniz, ve önceden planınızı yapabilirsiniz.


Minigore 2: Zombies v1.2 iPhone oyunu


Minigore 2: Zombies iOS Oyunu ile güzel vakitler geçirebilirsiniz.Minigore 2: Zombies iPhone oyununda 20 oyuncu karakteri bulunmaktadır , 60 farklı karakterde düşman bulunmaktadır.

Bu oyunda Minigore karakterin ile zombilere 300'den fazla bölümde karşı koymaya çalışıyorsunuz . iyi eğlenceler dileriz.

FlashLight HD LED Pro V1.4.6 Android uygulaması


Android 2.1 ve üzeri Android tablet ve telefonlarınız için FlashLight HD LED Uygulamasıdır. Bu uygulama ile Android telefonunuzdan karanlıkta kaldığınızda bu uygulamayı açarak , iyi bir aydınlık sağlayabilirsiniz.

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism