Fotoğraflarınızı Zombiye Çeviren Android Uygulaması: " ZombieBooth v4.11 "


Android telefonunuzda çektiğiniz resminizi Android telefonunuzda bir zombiye çevirebilir ve arkadaşlarınıza şakalar yapabilirsiniz. Çektiğiniz resmi bu programda açarak 3D şekilde yüz , göz ve ağız efektlerini vererek korkunç zombi yapın ve istediğiniz kişilerle paylaşın.

Android Eğlenceli Kamera Uygulaması : " Funny Kamera v2.0.7 "


Funny Camera Android uygulaması ile Android telefonlarınızda çektiğiniz fotoğrafları daha güzel hale getirebilir ve birbirinden eğlenceli efektler ekleyebilirsiniz. Bu Programda 80'den fazla eğlenceli efekt bulunmaktadır, sizde bu programı denemelisiniz.

Tesettür Giyim ve Armine Ürünleri Web Sitemizde

İnsanoğlunun temel ihtiyaçları arasında en önemli yerlerden birini kapsayan giyim, bu sebeple daha güzel giyinmenin yanı sıra farklı özelliklere sahip tasarımlarla ihtiyaçları çok daha nitelikli şekilde*karşılayan ürünlerin çeşitli moda trendleri olarak karşımıza çıkmasına sebep olmaktadır.

Profilo - Beyaz Eşya üreticisi

Profilo ülkemizin en çok tercih edilen beyaz eşya üreticisidir. Beyaz eşya adına tüm cihazları üreten markanın İstanbul bölgesinde bir çok servisi mevcuttur. Bizler özel servis olarak hizmet veriyoruz. Sektörün en büyük özel servis firmalarından biri olarak Anadolu Yakası ilçelerinde ikamet eden Profilo kullanıcılarına garantili tamir hizmeti veriyoruz. Firmamızda bünyesinde olan teknisyenlerimiz tüm profilo cihazlara garantili çözümler üretiyor. Beyaz eşya cihazların tamirinde iddialıyız. Sektörün en eski firmalarından biri olan servisimiz tüm Profilo marka cihazların yedek parçalarına sahiptir. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma makinesi, fırın, ocak, buzdolabı, derin dondurucu gibi tüm cihazlar için onarım hizmetimiz vardır.

Kayışdağı Profilo Servisi

Kayışdağı, Ataşehir bölgesinin merkezi mahallesidir. Bölge servisimiz cihazlara aynı gün içinde müdahale edecek imkanlara sahiptir. Yıllardır semtte bulunan bölge servimiz Ataşehir'in kendisi ve civarında ki ilçelere hizmet sunuyor. Bölgenin en çok tercih edilen özel profilo servisi sorunlara kısa zamanda ve yerinde çözüm üretiyoruz.

Gülsuyu Profilo Servisi

Maltepe'nin en tecrübeli ve köklü servisi olan firmamız tüm sorunlara aynı gün içinde çözüm sunuyor. Beyaz eşya cihazlarınızda ki tüm arızaları servisimizle paylaşarak aynı gün içine veya müsait olduğunuz bir zamana servis talebinde bulunabilirsiniz. 7/24 hizmet veren çağrı merkezimiz sizlerden gelen çağrıları kesintisiz olarak karşılıyor. Profilo Servis firmamız her türlü konuda full donanımlı ve modern bir firmadır. Arızalı Profilo marka tüm cihazlar için servisimizden destek talep edebilirsiniz.

Kaynak : http://www.profiloteknikservis.org/

Oyuncini.tk Yayında

Gelişen çağımızda artık bir çok işlem internet ve bilgisayar üzerinden yapılmaktadır. Bankacılık işlemlerinden tutunda çocukların okul taksitlerine kadar hemen her iş artık klavyenin ucunda ve sizler yorulmadan gerçekleştirilmektedir.

Mama sandalyesi tavsiyeleri sitesi açıldı

mama sandalyeleriArkadaşlar merhaba biliyorum ki anne babalar için ciddi bir sorun mama sandalyesi seçimi ve bu seçim sırasında oluşabilecek kafadaki tüm sorunlar.Ama bunu minimuma indirmek adına bir site açılmış ve bu siteler arasında çok güzel paylaşımlar yapılıyor bu yüzden size bir mama sandalyesi sitesi önereceğim.Bu sitede bir çok marka hakkında bilgi ve detaylı araştırma bulabilirsiniz.Bu araştırmalara bakarak hangi mama sandalyesi modelini istediğinizi de kararlaştıra bilirsiniz.

Yine sitenin bazı özelliklerinden bahsetmek istiyorum size mama sandalyesi sipariş bölümü malesef yok bu sitede ama bir sponsor ile anlaşarak çok uygun fiyatlı mama sandalyelerini satın almanızı sağlıyor.Bu özelliğiyle pek çok markayı size anında ulaşabilecek şekilde anlaşmalar yapıyor e-ticaret siteleri ile birlikte.Tabi bundan ister faydalanırsınız isterseniz faydalanmazsınız.Ama çok büyük markaları bile çok uygun fiyata bulabiliyorsunuz mesela chicco mama sandalyesi modelleri sitenin bir çok yerinde tanıtılmış ve üzerinde durulmuş.

Bu önemli bir konu bence aynı zamanda bir çok yerde chicco mama sandalyeleri nin bazı markaları üretilmiş mesela nedir diye soracak olursanız benim en çok gözüme batan modeli chicco polly diye adlandırılan mama sandalyesi orada bir çok kategori içinde en çok dikkat çeken marka o gibi duruyor.Şimdi bu markalar hakkında bilgi almak yada kullananların tecrübelerini bir birlerine aktarmasını sağlamak amacıyla aşağıdaki resimden o siteye giderek o yazıyı okuyabilirsiniz.

Galaxy S4 için 10 Gameloft oyunu


Galaxy s4 çıktığı günden itibaren hep gündem konusu olmayı başardı. Galaxy s4 kullanıcıları şüphesiz ki ilk aldığın günden itibaren Galaxy s4 telefonu için en iyi Android oyunlarını araştırmaya başladı.

Gameloft, Galaxy S4 akıllı telefonda oynayabileceğiniz en güzel ve en başarılı 10 oyunun listesini yayınladı. Bu oyunlar zaten Google Play'de tüm Android cihazlar için mevcut.

Barkod ve Etiket Türleri Nelerdir?

Barkod ve Etiket Türleri Nelerdir?
Birçok barkod sembolojisi ve dili bulunmaktadır. Her bir sembol kendisine ait özellikleri, karakter kodlama, basım ve kod çözme gerekleri, hatları düzenleme ve bunun gibi kurallara sahiptir. Günümüzde dünyada kullanılan yaklaşık 255 barkod türü bulunmaktadır. Bu nedenden dolayı etkin bir uygulama gerçekleştirebilmek için uygun bir barkod seçimi yapılması gerekmektedir. Barkod seçimi yapılırken, verinin şekli kullanım alanları, büyüklüğü, veri yoğunluğu ve güvenliği düşünülerek dikkat edilmesi gerekilen en önemli unsurlardan bir tanesidir.

Samsung Galaxy S4'ü Param Parça Ettiler.

ifixit sitesi ünlü telefonları parçalara ayırıp tanıtan bir site olarak tanınmakta ve son kurbanı Galaxy S4 oldu.

Samsung Galaxy S4'ü parçaladıktan sonra her üründe yaptığı gibi tamir edilebilme kolaylığınıda da derecelediren ifixit sitesi Galaxy S4'ün tamir edilebilme puanını 8 olarak belirlemiş. En Kolay Tamir edilebilen telefonların 10 puan aldığı bu çalışamada S4 iyi bir derece almış diyebiliriz.


Galaxy S4 neden 8 puan aldığı sorusuna ifixit sitesi toplamda 11 vidasının bulunması ve pilin hemen çıkarılması gibi kolaylıklara bağladı. Tabiki de bu pozitif yanlarının yanında negatif yönüde bulunmakta. Negatif yönü ise tüm bileşenleri arka kasada bulunması . Önünde herhangi bir ekran camı değişiminde bile arka kasa mecburi çıkarılmalı.



Elektronik sigara

elektronik sigara Türkiye nin lider alış veriş sitesi günümüz de Sigara tükedimi nin bir hayli artması sebebi ile üretilen ve Sigara yı bırakmamızı sağlayan elektronik sigara artık Türkiye de siz de belirtmiş oldugumuz adresten güvenli bir şekilde alış veriş yaparak bu ürünü alabilirsiniz biliyorsunuz ki bir çok insan artık sigara yı bırakmak istiyor.

Iron Man 3 Android için Yayınlandı.


Gameloft’un Son günlerde merakla beklenen oyunu Iron Man 3 Google Play'de en güzel köşesinde yerini aldı. Ayrıca Gameloft, bu oyunda Türkçe Dil desteğide vermiş.

Bu oyunda Türkçe dil desteğinin bulunması Türk Android kullanıcılarını oldukça sevindirdi. Sürekli koştuğumuz ve görevleri yerine getirdiğimiz Iron Man 3 oyununda , filminde karşılaşılan durumlardan sonra ana karakterimiz Tony Stark’in dünyayı kurtarması üzerine geçiyor.

Bu oyunda ki grafik ve oyun içi bilgilere deyinecek olursak ;
  • Oyunda birbirinden farklı 3 şehir(Malibu Sahilleri, New York ve Çin)
  • 18 adet zırh ve zırhlı araç(MARK II, MARK 42, Silver Centurion vb)
  • ve oyunda sürekli karşınıza çıkacak 4 sağlam karakter(Crimson Dynamo, Ezekiel Stane, Living Laser ve güç timsali M.O.D.O.K.) yer alıyor.

Android için Play Store'da yayınlanan Iron Man 3 795 MB büyüklüğünde. Oyunu Google Play’den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

RE-VOLT v1.0.2 Android oyunu


Android 2.3 ve üzeri Android tablet ve telefonlarınız için Google Play Store'da bulunan iyi bir küçük android yarış oyunudur. Oyunda seçtiğiniz araç ile zorlu parkurlarda engellere takılmadan ve bir o kadar hızlı bir şekilde turları tamamlayın ve puanları siz toplayın.

Ankara Özel Vaillant Kombi Servisi



Beyaz eşya özel servisi olarak bir tek amaca hizmet ediyoruz. Müşterilerimize yüksek standartlarda kaliteli hizmet vermek. Zaman insan için çok önemli bir kavramdır. Vaillant özel servisi olarak her türden ihtiyaçlarınıza çok kısa sürede dönüş yaparak sizlerin sorununu en iyi şekilde çözüyoruz. Bilindiği gibi beyaz eşya sektörü kendini sürekli yenilemekte insanların ihtiyaçlarına cevap vermek için sürekli yeni beyaz eşyalar ortaya çıkarmaktadır.

Dawn of Darkness v1.0.60 Android oyunu


Android 2.2 ve üzeri Android tablet ve telefonlarınız için güzel bir Android strateji oyunudur. Oyunda oyun içi akışlar ve oyun içi grafikler oldukça kalitelidir ve oynadıkça keyif alacağınıza emin olabileceksiniz.

Samsung Galaxy Ace 3 Özellikleri



Samsung son yıllarda ki hızlı çıkışını Galaxy modellerine borçlu ve bu çıkışı sürdürmek için Galaxy Ace 3 hazırlıklarına tüm hızıyla devam etmekte. Galaxy Ace 3 için Samsung tarafından özel bir açıklama yapılmasa da test sonuçları üzerinden bir takım bilgiler çıkarılmakta.

GT-S7272 ve GT-S7270 kod adlarını taşıyan, biri tek diğeri ise çift SIM kartlı iki versiyon ile açıklanacağı belirtilen Galaxy Ace 3, Broadcom işlemci kullanıyor. Cortex-A9 tabanlı, 1GHz çift çekirdekli işlemci ve VideoCore IV GPU'sundan oluşan yongada sistem platformu daha önce yine Samsung tarafından Galaxy S2 Plus ve Galaxy Grand modellerinde de kullanılmıştı. Samsung'un diğer modellerinde de bu işlemciyi kullanacağa benziyor.

Ekran çözünürlüğü 480x800 piksel olacağı tahmin ediliyor. 1GB hafıza ve 4GB dahili kapasite, microSD kart girişi, 5MP ana kamera ve 1500 mAh kapasiteli pil bulunacağı tahmin edilmekte. Galaxy Ace 3'ün Android 4.2.2 sürümü ile gelmesi bekleniyor .

HTC'nin Yeni Telefonu : " HTC Desire L "


Geçtiğimiz günler içinde Mobil pazarda oldukça iyi bir çıkış sağlayan HTC, her ne kadar yılın ilk çeyreğinde beklediği kâr oranını yakalayamasa da önümüzdeki dönemden bir hayli umutlu gibi gözüküyor. Htc'nin geçtiğimiz günlerde satışa sunduğu HTC one ile çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Desire P ve Desire Q modelleri ile son yıllarda dikkatleri çeken HTC, yine Desire serisi ile yoluna devam ediyor ve Desire L modelini kullanıcılarınının beğenisine sundu. 4.3-inç boyutunda 800 x 480p çözünürlüklü Super LCD2 ekranın bulunduğu telefonda 1GHZ frekans hızında çalışan çift çekirdekli işlemci bulunmakta.

Siyah, beyaz ve pembe renk seçenekleri bulunacak olan HTC Desire L’nin çıkış tarihi ve fiyatı noktasında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Ayakkabı


Çok sıkıcı bir gün olmuştu geçen gün benim için. İşler çok yoğundu ve yorulmuştum. Bir de birkaç aksilik olunca biran önce bu iş günü bitse de eve kendimi atmasa diye düşünmeye başlamıştım. “ nihayet iş bitti ve ben de eve gittim”. gittiğim de çok güzel bir ayakkabı gördüm dolapta. Bu kimin ya ne kadar da güzel böyle dedim.  

Temple Run: Oz v1.1.1 Android oyunu


Android 2.2 ve üzeri Android tablet ve telefonlarınız için Android Macera oyunudur.
Temple Run ile Oz Büyücüsü filminin birleşmesi ile ortaya çıkan Temple Run: Oz adlı android oyunu ile keyifli oyun dakikaları geçirmeye hazır olun. Bu oyun Temple Run ile aynı ama sadece Oz büyücüsü filmine göre uyarlandığından oyunda çok iyi efektler bulunmakta. İmangi Studios ve Disney’in ortak çalışması ile ortaya çıkan bu oyun da harika bir Android oyun keyfi sizleri bekliyor.

Oyunda diğer Temple Run oyunlarından farklı olarak sadece grafikler görseller bulunmakta. Yani temalar, görüntüler Oz büyücü filmine göre yapılmış.

Bu oyunda tıpkı Temple Run oyunu gibi amacınız belli ve oyunda kontroller aynı . Oyunda bölümleri geçtikçe daha iyi bölümler ve daha iyi görseller ile karşılaşıyorsunuz. İyi eğlenceler dileriz.

Galaxy S4'ün de Çakması Çıktı.

Geçtiğimiz şu günlerde Akıllı telefon pazarında ünü gittikçe yayılan Galaxy S4'ün de Çakması çıktı !

Çinliler yine çakma akıllı telefon pazarında ve yeni hedefleri Galaxy S4 oldu. Samsung Galaxy S4′te çakma telefonlar serisi arasına adımını attı ve HDC tarafından Galaxy S4 adıyla telefonun çakması üretildi. Çakma HDC Galaxy S4′ün özelliklerine göz atar isek 5 inç HD 1280×720 çözünürlüğünde ekran, 1 GB RAM, 4 GB ROM, 1.2 GHz'lik 4 çekirdekli MTK MT6589 işlemci, 13 negapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera ve 2600 mAh batarya özellikleri görülüyor.

Her ne kadar çakma akıllı telefon tavsiye edilmesede , Galaxy S4 alamayacaklar için güzel bir fırsat.

İphone 5 programları

Appgratis uygulama ile Appstore’deki oyun ve uygulamalardaki indirimleri görebilirsiniz.
Böylece iphone 5
prgoramları
satın almak istediğiniz oyunları daha ucuz bir fiyata satın alırken ücretsiz olan indirimleri de deneyebilirsiniz. Ayrıca bu uygulama ile hergün ücretsiz olan 1 oyunu veya uygulamayı ücretsiz olarak cihazınıza indirebiliyorsunuz.

CSR Racing v1.1.4 Android oyunu


Android telefonlarınız için yeni bir Android yarış oyunudur. Oyunda zorlu pistlerde en iyi drag hızını yaparak rakiplerinizi geçin.

Stop Kim! 1.00 Android oyunu



Android telefonlarınıza eğlenceli bir oyun mu arıyorsunuz ? Stop kim oyunu tam size göre . Oyunda size verilen görevler doğrultusunda stop tuşu ile eğlencenizi katlayın.

Samsung Bombayı Patlattı : " Galaxy Mega 6.3 "



Samsung hızlı çıkışına durmadan devam ediyor ve son telefonu en büyük ekranlı akıllı telefonu oldu. Galaxy Mega 6.3 akıllı telefonu FULL HD ekran desteği vermesede , ekranın büyüklüğü ile dikkat çekmekte.
1.5GB sistem belleğinin yer bulduğu telefonda 8/16GB dahili depolama seçenekleri ve 64GB’a kadar microSD kart desteği sunuluyor.


Telefonda ki bazı özellikler:
Android 4.2 işletim sistemi, 3200mAh batarya, Bluetooth 4.0, WiFi, WiFi Direct, NFC, GPS+GLONASS, 100Mbps'e kadar LTE, 21Mpbs'e kadar HSPA+ desteği

Overkill 2 v1.0 Android oyunu


Android telefonlarınızda yaşayabileceğiniz en iyi aksiyon oyunlarından birisi Overkill 2 oyunu . En güzel grafikler ve en iç açıcı ses kalitesi ile daha keyifli bir halde oynayabilirsiniz.

Robo5 v1.0.3 Android oyunu


Android 2.2 ve üzeri Android cihazlarınızda gerçek robocop deneyimi yaşayıp robot oyunu oymanak isterseniz , bu oyun tam size göre.

Facebook Home'un apk Dosyası Sızdırıldı



Facebook'un 4 Nisan'da duyurduğu ve merakla beklenen Facebook Home arayüzünün yükleme dosyası (.apk) internete sızdırıldı.

12 Nisan'da Google Play Store'da tamamen olacak ve indirilebilir hale gelecek olan uygulamanın kurulumu biraz zor. Kurulumdan önce telefondaki hazır olan Facebook uygulamalarını silmeniz gerekiyor. Tüm Facebook uygulamalarını sildikten sonra ilk olarak "Katana" kod adlı ana Facebook uygulamasını yüklemeniz gerekiyor. Daha sonra Messenger uygulamasını yükledikten sonra, Facebook Home'un beta aşamasındaki shell dosyasını yükleyeceksiniz.

HTC First adlı telefonda denenen Facebook Home, alınan yazılım detaylarına göre,1280 x 720 piksel ekranlara göre uyarlanmış ve 12 Nisan'da indirilmeye sunulacak versiyonun, Full HD çözünürlüğü ile kullanıcıya güzel bir facebook deneyimi sunacak

Facebook Home APK Shell Dosyaları için tıklayın.

Real Basketball v1.3.1 Android oyunu


Android telefonlarında basket oynamayı sevenler için Google Play Store'da bulunan en iyi basket oyunlarından birisi Real Basketball sizlerle.

Corn Quest v1.0.0 Android oyunu



Android 2.2 ve üzeri sistemlerde küçük oyunlar sevenler için harika bir oyun.

GUN ZOMBIE : HELLGATE v3.6 Android apk oyunu


Android 2.2 ve üzeri Android telefonlarınız için Google Play Store'da bulunan iyi bir aksiyon oyuudur. Oyunda bulunan üst düzey grafikler ile oyun adrenalini son hız ile yaşayın.

OtoAriyorum.com Android Cep Telefonunuzda



OtoAriyorum 2. EL - 0 km Otomobil - Araba İlanları - Oto Pazarı.

İkinci El - Yeni Otomobil - Araba ilanları. Otomobil - Araba ilanı verin, arabanızı satın, yeni otomobilinizi arayın.

OtoAriyorum.com ikinci el oto ilanlarini tamamen ücretsiz verebileceginiz websitemizi artik Android uyumlu tüm Cep telefonlarinda da ücretiz olarak erisebileceksiniz.

Android cep telefefonunuz’dan ücretsiz olarak ikinci el araba ilanlarinizi verebilir, dilerseniz tüm ilanlari arayarak favorilerinize ekleyerek saticilarla iletisime gecebilirsiniz.

OtoAriyorum.com Android uygulamasini Google Play Android uygulamalari ya da Cep telefonunuzdaki Android Marketten indirmeniz mümkün.


OtoAriyorum.com Ücretsiz Oto ilan Websiteniz.

Hem Oyun oyna hem İngilizce öğren.

İngilizce öğrenmek her geçen gün daha elzem hale geldi. Artık teknolojinin, ticaretin ve internetin dili İngilizce'dir. İngilizce yada herhangi bir dili öğrenmek istiyorsanız daha çocuk yaşlarda yada daha sonrasında disiplinli bir şekilde çalışmanız gerekiyor.

SHADOWGUN: DeadZone v2.0.0 Android oyunu


Android 3.0 ve üzeri Android tablet ve telefonlarınız için Google Play Store'da ki en iyi ve en çok oynanan aksiyon oyunlarından birisidir. Oyunda en iyi silahlar ile donatılmış karakteriniz ile oyunu en iyi puanlar ile bitirmeye çalışın.

Yüzlerce Bedava oyunları hemen oyna

Onlarca farklı kategoriye ayrılmış yüzlerce bedava oyun ile sizlere hizmet veren bir site Yeniprogram site içerindeki oyunların hepsi kolay ve anlaşılır kategorilere ayrılmış olmakla
tek tıklamayla Ücretsiz oyunları indirerek doya doya oyun oynayabilir ve boş zamanlarınızı eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

Cartoon Wars: Blade v1.0.6 Android apk oyunu


Android 2.2 ve üzeri Android tablet ve telefonlarınız için güzel bir macera oyunudur. Oyunda grafikler çizgi film tarzı tasarlanmış ancak gayet kaliteli gözükmekte.

Paper Toss 2.0 v1.0.1 Android oyunu


Android 2.1 ve üzeri Android tablet ve telefonlarınız için Çöpe en iyi şekilde ofiste basket atma oyunudur. Oyunda grafikler ve oyun içi ses akışları gayet iyi düşünülerek tasarlanmıştır.

Deadly Association HD v1.001 Android aksiyon oyunu


Android 2.3 ve üzeri Android tablet ve telefonlarınız için gizem dolu bir Android aksiyon oyunudur. iyi eğlenceler dileriz.

inci kolye





Nevinci ile yaza hazır olun !
İnci Tanem Koleksiyonu,Lemean Koleksiyonu,Denizatı Koleksiyonu,Damla Koleksiyonu,Okyanus Koleksiyonu,Hayalet Koleksiyonu,Flora Koleksiyonu,Hazan Koleksiyonu,Prenses Koleksiyonu ve diğer tüm koleksiyonlarımız ile sizinleyiz.. Altın ve gümüş modellerimiz bu yaz herkesin dilinde olacak.

Galaxy Ace 2 için Jelly Bean Çıktı



Türkiye'de Akıllı telefon çılgınlığı Galaxy Ace serisi ile başladı diyebiliriz. Galaxy Ace 2 kullananlar son günlerde şüphesiz Ace Jelly Bean güncellemesini beklemekteler.

Galaxy Note 3 Hakkında Son bilgiler

Eylül ayında tam anlamı ile çıkması beklenen telefon için ortaya atılan iddialar artmaya başladı.



Samsung ilk başladığı yıllardan beri olan belirlediği stratejiyi bu yılda devam ettireceğe benziyor. Güney Koreli üretici yılın ilk yarısı için Galaxy S serisini amiral gemisi modeli olarak belirlerken, yılın ikinci yarısında ise phablet segmentinde konumlandırılan Note serisi dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz sayfalarda size tanıttığımız Galaxy S4 modelini tanıtan Samsung , Galaxy Note 3 'ü de tanıtımını yaparak bu yıla damgasını vuracağa benziyor.

Galaxy Note ve Galaxy S Serilerini işlemci yönünden karşılaştıracak olursak Note , S serisine göre daha iyi bir işlemci hızı elde ediyor. Galaxy Note 3 için Exynos 5 octa işlemcisi çıkarılması bekleniyor. Kullanıcıların diğer merakla beklediği işlemci ise uzun süre Galaxy S4 ile ismi anılan Cortex A15 mimarisinde üretim gösteren 4 çekirdekli Exynos 5440 işlemcisi. Galaxy Note 3'ün ekran boyutunun 5.9-inç olacağı iddia ediliyor.

Galaxy Note 3 ve Galaxy S4'ün bu yıl patlamaya hazır en iyi akıllı telefonlar olacağa benziyor.

Samsung Galaxy S3 Fiyatı 999 TL'ye kadar düştü.


Samsung Galaxy S4'ün mart ayında tanıtılması ile birlikte Galaxy S3 fiyatlarından oldukça iyi bir indirime gidildi.

Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesini alan Galaxy S3, kısa bir süre sonra Samsung tarafından Android 4.2.2 Jelly Bean güncellemesini de alacağı bildirilmişti.

Samsung'un 50 milyon satış başarısına ulaştığı Galaxy S3, 4.8 inç Super AMOLED HD ekran, 1.4 GHz hızında çalışan Exynos 4 Quad işlemci, Mali 400 MP4 GPU, 1 GB RAM ve 16 GB hafıza gibi üstün bir özellikleri olan bir Android telefondu.

Gold mağazalarında Samsung Galaxy S3 Fiyatı 999 tl ye kadar düştüğü belirtildi.

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism