Fruit Master Meyve Kesme Android oyunu

Android 2.1 ve üzeri Android telefonlarınızda Hem koşun , hemde koşarken meyveleri keserek puan kazanın.

Asphalt 8'in yeni oyun videosu yayınlandı.


Gameloft tarafından bu dönem içinde çıkarılması beklenen Asphalt 8 için , yeni trailer daha yayınlandı.Tamamen yenilenen Havok fizik motoruna, 180 adet farklı yarışa ve 47 adet lisanslı arabaya sahip olan Asphalt 8 Airborne, 8 Ağustos'ta hem Android hem de iOS platformları için yayınlanacak. Oyunun fiyatı ise 1.79 TL olacak.

2013ün En iyi 3 filmi

Wolverine yani X-Meni bu sefer Japonya’da seyredeceğiz ve düşmanları samuraylar olacak bir baş yapıta imza atıyor. 1982’de dört bölüm olarak çıkan ve begeni büyük toplayan çizgi romanın bölümlerinden uyarlanacak olan filmide, Wolverine aşkı olan Mariko Yashida’yı bulabilmek için Amerika’ya gidecek.

Flying Fox Android oyunu

Android telefonlarınız için Adventure oyunudur. Fox karakteriniz ile Telefonunuzda sağa doğru ilerlerken engellere takılmadan ve görevlerinizi yaparak bitirmelisiniz.

Spider Jack Android oyunu

Android 2.0 ve üzeri Android telefonlarınız için güzel ve eğlenceli bir oyun. Spider Jack Karakteriniz ile görevleri ağlara takılmadan ve seri bir şekilde yapmalısınız.

Çizgi Film oyunları Oyna


Her insan çocukluğunda mutlaka bir çizgi film izlemiştir. Ancak eski dönemde yapılan çizgi filmler ile günümüzdekiler kıyaslandığında arada ciddi farklar olduğu gözle görülür bir şekilde ortadadır. Çünkü teknoloji gelişmiş, çizgi film üretiminde kullanılan malzemeler çeşitlenmiştir.

Thor 2 Karanlık dünya


İlk versiyonun gördüğü ilgi üzerine ikincisi çıkan Thor 2 Karanlık dünya izleyicilerin karşısına çıkmadan önce izleyenlere fragmanı sunuldu. Thor 2 karanlık Dünya fragmanı oldukça ilgi çekerek kaliteli bir film olacağı düşünüldü.

The Silent Age v1.3.1 Android oyunu


The Silent Age Android oyununda Kahramanımız Joe'ye yardım etmelisiniz. Oldukça sessiz ortamlarda Joe kahramınımız ne yapacağını bilmemektedir ve bu iş sizin elinize bakmaktadır. Oyunda ekranınızda bulunan butonları kullanarak oyunu oynayabilir ve en yüksek puanları alabilirsiniz.

Find Something Android oyunu


Android 2.2 ve üzeri Android telefonlarınız için zevkli ve keyifli bir Android oyunudur. İyi eğlenceler dileriz.

Crazy Grandpa Android Macera oyunu

Android 2.1 ve üzeri sistemlerinizde oynayabileceğiniz bu oyunda karakterimiz ile caddede ilerleyerek puan toplamamız isteniyor. Ayırca bu puanları toplarken Kaykayımız ile en artistlik hareketleri yapmanız isteniyor.

Dark Stories: Midnight Killer v1.0.3 Android oyunu


Android 2.2 ve üzeri Android telefonlarınız gizemli ve bir o kadar da karanlık bir oyun. Oyunda gizemli hikayeler ile oyunun ana konusunu anlamaya çalışın ve oyunu en iyi şekilde yönergelere uyarak bitirin. Oyunda ingilizce ve Rusça dilleri bulunmaktadır.

Oyun Kolu


Günümüz teknoloji ile beraber internetin her eve girmesi en çok çocukların işine yaradı diyebiliriz. Ne kadar da ders konularında kendilerine, öğretmenlerin verdiği ödevleri internetten kolayca bularak çalışma fırsatı bulsalar da, birinci tercihleri oyun oluyor. İnternet üzerinde flaş oyun hizmeti veren bir çok site mevcut. Oyu arşivlerinde ise binlerce oyun bulunuyor. Bunlardan en çok tercih edilenlerinin zeka ve beceri oyunları olması ebeveynleri sevindirmiyor değil.
İnternet üzerindeki oyun siteleri ne kadar çeşitlilik gösterse de en çok tercih edilenlerden birisi oyun kolu diyebiliriz. Tercih edilme sebebi içeriğinde çok fazla oyun bulundurması ve her gün yeni oyunlar ekleniyor olması. Ayrıca oyunlar özenle seçilip kaliteli oyunları arşivinde barındırıyor. Flaş oyunlar erkek ve kız çocukları arasına farklılık gösterse de beceri ve zeka oyunları iki kesime de itap ediyor. Çocukların bu oyunları oynaması onların zeka gelişimine katkı sağlıyor. Anne ve babaları en çok sevindirende bu özellik olsa gerek. Örneğin çocuklar oyunkolu oyunları oynarken kötü içerikli oyunlardan uzak durmuş olmaları ile beraber zeka gelişimlerine de katkı sağlamış oluyorlar.
Konuyu toparlayacak olursak oyun kolu oyunlarını çocuklar rahatlıkla oynayabilir. Hem ücretsiz olması hem de zeka ve beceri yeteneklerini geliştirmesi bu oyunlarla gerçekleştirilebilir. Sizde çocuklarınıza bu oyunları hiç düşünmeden oynamalarına izin verebilirsiniz.

En güzel oyunlar

Sizlerde araba oyunları
ile zaman geçirmek istiyorsanız tavsiye edeceğim site tam sizlere göre.Ayrıca Daha
önce oynamadıysanız kafa basketbolu
harika eğlenceli bir oyun durun daha bitmedi devam ediyor oyun yeplazemiz sadece erkekler için değil kız oyunlarıda burada Kendi zevkinize göre Barbie için kıyafet
koleksiyonu hazırlayıp makyajını yapıp saçına şekil verebilirsiniz. Barbie Oyunlarıda tabiki burada tüm dünyayı kasıp kavuran, heycanı son noktada
ya?atan,tutkunu olacağınız ısrarla denemenizi tavsiye ettiğim kafa futbolunada
dewoyun farkıyla ula?abilirsiniz..hepinizi heran güncellenen zengin oyun arşivine
sahip sitemize bekliyoruz…İnternette çocukların güvenle oyun oynayabileceği siteler bulmak oldukça zordur.
Çoğu site kontrolsüz yapıları nedeni ile çocuğun ruhsal ve fiziksel gelişimini
etkileyebilecek oyunları sitelerine koyarlar. Bu nedenle çocuklar için iyi bir oyun
sitesi bulmak aileyi yoran bir durumdur Bu tip yanlnış yönlendiren sitelerin yanında
kontrollü oyunlara yer veren, ancak çocukların ilgisini çekemeyen siteler de
mevcuttur. Çocukların hem yapılarına uygun hem de sıkılmadan oynayabilecekleri oyunları bulmak oldukça zor ve zahmetlidir. Ülkemizde bu iki özelliği bir arada
bulunduran Dewoyun olarak bilinen bu site uzman kadrosu sayesinde çocukların hem uzun süre
sıkılmadan oynayabileceği, hem de yeni birşeyler öğrenebileceği oyunları web
alanına koyar. adresinde hizmet veren site tamamen ücretsizdir ve kolay menüleri
sayesinde her yaştan çocuk tarafından kolaylıkla kullanılabilir. Sitede dünyaca ünlü
oyunların ve DEWOYUN oyunlarının yanında türk mühendislerinin çocuklar için
ürettiği özel oyunları da bulmak mümkün. Site yüzlerce farklı oyun kategorisi ve güçlü içeriği ile de dikkat çekmeyi başarıyor…Dewoyun da heyecanı yaşanması gereken en önemli oyunlardan birisi de futbolu iki kişilik oynayıp aldığınız keyfi 2
katına çıkarta bilirsiniz ve de en sevdiğiniz arkadaşanızla iyi vakit geçirmenin
mutluluğunu yaşamış olursunuz. Oyun kalitesi olarak diğer flash oyun sitelerinden çok çok yukarılarda tutan bu oyun
sitesinde her yaş gurubundan oyun severlerin mutlaka ilgisini çekecek bir oyun
bulunmakta. Bilgisayar başında biraz daha keyifli vakit geçirmek istiyorsanız sizlere
DEWOYUN farkını yaşamanızı öneririm..

Jack Adventures v1.1.3 Android oyunu


Android telefonlarınız için güzel bir macera oyunudur. Oyunun bağımlısı olabilirsiniz

iPhone 5'de bu ilginç özellikler olacak mı?

Daha tanışma fırsatı bulamadığımız iPhone 5S'e ait yeni iddalar ve yeni fotoğraflar ortaya çıkmaya devam ediyor.
EXPreview'un sızdırdığı özellikler, iPhone 5S'in donanımında önemli yükseltmeler yapılacağını gösteriyor. Yenilikler arasında iPhone 5S'e eklenecek bir parmak izi okuyucu kontrol cihazı var, fakat geçtiğimiz günlerde bu özelliğin üretiminin ertelendiği bilgisi verilmişti. Ekranın 1136x640"Retina" çözünürlüğe sahip olacağını söylenmesi , daha iyi bir iPhone'nun geleceğinin belırtısı.

Yeni Nexus 7 satışa sunuluyor

24 Temmuz’da düzenlenecek mobil etkinlik aktivitesinde tanıtılması beklenen Yeni Nexus 7 ortaya çıkan delillere göre 31 Temmuz’da satışa sunulacak.

32GB2’lık versiyon için belirlenen fiyatın 269 dolar olduğu belirtildi. Bu fiyata bu telefon kaçırılmaz.

Real Truck Parking 3D Android park etme oyunu

Gerçekci grafikler eşliğinde size gösterilen bölgeye Kamyonunuzu en iyi şekilde park edin. Aracınızı park ederken mümkün olduğunca etrafa çarpmamaya dikkat edin.

ONE PIECE v1.0.1 Android oyunu


Android 2.3.3 ve üzeri Android telefonlarınız için güzel bir aksiyon oyunudur.

Super KO Fighting v1.0.2 Android Dövüş oyunu


Android 2.2 ve üzeri Android cep telefonlarınızda Dövüş yapmaya hazırmısınız ? Super KO Fighting Android oyunu ile gerçekci grafikler eşliğinde gerçekci bir box maçı yapın. Oyunda oyun içi hareketler ve çevra grafikleri gayet iyi düşünülerek tasarlanmış. Oyunda oyuncunuzu yönetmek için ekranın sağında ve solunda bulunan " L " ve " R " tuşlarına dokunmalısınız. İyi eğlenceler dileriz.

zynga chip satışı

Zynga firması oyunlar geliştiren bir firmadır. Kurulduğu günden bu yana Facebook üzerinden kullanıcıların oyun oyanayabilmeleri için, yediden yetmişe her zevke hitap eden birbirinden farklı oyunlar geliştiren bu firmanın son dönemlerde en sık oynanan oyunu poker oyunudur. Facebook üzerinden poker oyununu dünya genelinde milyonlarca kişi oynamaktadır.

Korsan zuma oyunu oyna

korsan zuma
Korsanlar yeni bir yol arayışındalar. Zuma oyunları içerisinde yer almaktalar. Korsanlar oynayarak daha çok altın kazanıyorlar. Sizde onlara yardım edeceksiniz.

ONLİNE OYUNLAR İÇERİSİNDE EN İYİSİ

İnsanlar oyun oynamak için çeşitli yollara başvurmaktadır. Bu yolların başında da insanların tercih ettikleri en önemli olgu olan internet oyunları bulunmaktadır. Bu oyunların çok fazla tercih edilmesindeki en önemli sebep ise insanların daha çok zevk almaları bulunmaktadır. Bu türden oyunların online oynanması ise bir diğer özellik olmaktadır.

HER ZAMAN ÖNEMLİ OLAN TECRÜBEDİR

Birçok kişi geceleri uyurken ağzı açık ve horlayarak uyumakta sabahları ise ağzı ve boğazı kurumuş bir şekilde uyanmaktadır. Bu tarz şikâyetleri olan kişilerin muhakkak bir doktora giderek nedenini netleştirmeleri ve çıkan sonuca göre tedavi olmalı veya burun estetiği yaptırmalıdır.

Samsung Galaxy Ace 2 Nasıl Format atılır ?


1-Menü-Ayarlar-Gizlilik-Fabrika Ayarlarına Sıfırla Kısmını seçiyoruz ve telefonumuz fabrika ayarlarına dönüyor.
2-Bu yöntemde ise telefonunuzun arama kısmına gelerek *2767*3855# yazıyoruz ve aramaya basıyoruz ve telefonunun kapanıp açılmasını bekliyoruz.
3-Telefonunuzu kapalı konuma aldıktan sonra ortadaki tuşa basılı tutarak beraberinde açma/kapama tuşuna basarak telefonunuzu açık. Sonrasında karşınıza gelecek olan ekranda wipe data seçeneği altından factory reset i seçerek reboot now seçilerek formatlama işlemine başlayabilirsiniz.

Nokia 302 Format Atma

Format atmak için ilk olarak cihazın güvenlik koduna sahip olmanı gerekmektedir.Cihazın ilk ayarları ile gelen güvenlik kodu 12345 yani nokia cihazlarda güvenlik kodu herzaman 12345 olarak ayarlı gelmektedir.Daha sonra tuşlarla *#7370# tuşladığınız zaman kişisel verileriniz silinecektir.Yani saat,internet,sms ayarları gibi veriler silinecektir.

Diğer bir seçenek ise fabrika ayarlarına geri dönme işlemidir.Ayarlar - Fabrika ayarları geri dön dedikten sonra gene ayarlarını sıfırlanı ama bilgileriniz silinmez.

Samsung Galaxy S4 Nasıl Format Atılır ?


Nasıl Format Atılır :
1-Menü-Ayarlar-Gizlilik-Fabrika Ayarlarına Sıfırla Kısmını seçiyoruz ve telefonumuz fabrika ayarlarına dönüyor.
2-Bu yöntemde ise telefonunuzun arama kısmına gelerek *2767*3855# yazıyoruz ve aramaya basıyoruz ve telefonunun kapanıp açılmasını bekliyoruz.
3-Telefonunuzu kapalı konuma aldıktan sonra ortadaki tuşa basılı tutarak beraberinde açma/kapama tuşuna basarak telefonunuzu açık. Sonrasında karşınıza gelecek olan ekranda wipe data seçeneği altından factory reset i seçerek reboot now seçilerek formatlama işlemine başlayabilirsiniz.

Nokia 5800 Format Atma

Nokia 5800 format,hard,soft format,format nasıl atılır,
Kategori : nokia 5800 format
Nokia dokunmatik serisinde Türkiye'de çoğu kişide bulunan bir telefon , her ne kadar eskimeye yüz tutsada son zamanlarda gelen güncellemeler ile telefon bir anda canlandı diyebiliriz :D ..


Neyse biz anlatımımıza geçelim . Yapmanız gereken çok basit :
Yeşil Tuş + Kırmızı Tuş + Kamere Tuşu + Açma Kapama Tuşu 

Bu yolu izleyerek kolayca format atabilirsiniz , eğer açılınca pin kodu sorarsa kendi pin kodunuzu girin , eğer olmazsa 12345 deneyin

Nokia 603'e Nasıl Format Atılır ?

Temel formatlama Soft format ( temel özelliklere format atar )

Bu tür formatlama ile ROM’da bulunan .ini dosyaları geri yüklenir.Fotoğraf, videolar, belgeler ve rehber kayıtları bu işlemde silinmez.Telefonunuz bekleme modundayken *#7780# tuşları basın ve gelen sorgu ekranına işlemin gerçekleşmesi için ‘tamam’ a tıklayın.

Bir diğer seçenek ise ROM’dan orjinal işletim sistemini geri yüklemek.Bu işlemde cihazda bulunan tüm veriler silinir :/C sürücüsü dahil.*#7370# tuşlarına basıp tamam’a tıklayın.

2.formatlama türü ise Hard formatlama

Telefonunuzu kapatın,

Cevap tuşuna basılı tutun + Kamera tuşu ve reddet tuşuna basarak telefonu açın.Nokia logosu görününceye kadar bekleyin.

Dipnot: İşlemin başarıya ulaşması için bataryasının tam dolu olması gerekmektedir.Eğer şarjı yeterli olmayıp telefon kapanırsa flaşı hasar görebilir.

Kaynak: Novacep.net

Samsung Galaxy S3′e Format Nasıl Atılır?

Galaxy S3
Öncelikle her format işlemine başlamadan önce yapıldığı gibi verilerinizi yedeklemeyi sakın unutmayın , zira verileriniz kolayca yok olabilir.

Yedekleme işlemini dosyalarınızı hafıza kartına atarak veya Samsung Kies Programı ile kolaylıkla yapabilirsiniz.

Samsung Galaxy S3′e Format atmak :

  • 1: Menü - Ayarlar - Gizlilik - Fabrika Ayarlarına Sıfırla Kısmını seçiyoruz ve telefonumuz fabrika ayarlarına dönüyor.
  • 2: Bu yöntemde ise telefonunuzun arama kısmına gelerek *2767*3855# yazıyoruz ve aramaya basıyoruz ve telefonunun kapanıp açılmasını bekliyoruz.
  • 3: Telefonu kapatın ve ortadaki tuşa basın ardından açma/kapama tuşuna basın çıkan ekrandan Wipe Data kısmını seçin ve Factory Reset kısmını seçin. Böylelikle telefonunuz formatlanarak açılmış olacaktır.

YAPACAĞINIZ İŞLEMLERDE OLUŞABİLECEK SORUNLARDAN SORUMLU DEĞİLİZ !!

iPhone 5'e Format Nasıl Atılır ?


Çıktığı günden beri çoğu kullanıcı tarafından beğeni ile karşılanan iPhone 5, bu yıllara damgasını vurdu.Bizde sizlere bu sayfamızda iPhone 5'e nasıl format atılacağını anlatacağız.

FORMAT ATMA İŞLEMİ :
iPhone 5′in tepesinde bulunan Açma/kapama ve home yani menü tuşuna basın ve on saniye süreyle basılı tutun (Apple logosu görünen kadar).

Nokia N8, C7 ve C6-01 Format Nasıl atılır ?

Nokia N8
Merhabalar sayın telefonoyunlari.net ziyaretçilerimiz, bu sayfada N8 ,C7 ve c6-01 Nokia modelleri için format nasıl atılır , onu göstereceğiz . 
Anlatıma başlamadan önce dile getirelim , oluşabilecek herhangi bir sorunda telefonoyunlari.net sitesi sorumlu değildir.

Bu yöntem Nokia N8, Nokia C7 ve Nokia C6-01 modelleri için geçerlidir.

Öncelikle unutulmamalıdırki, format atma işlemi telefonu fabrika çıkış ayarlarına geri döndürür. Telefonunuzdaki tüm verileri silmenizi sağlar (hafıza kartındaki veriler zarar görmez/silinmez) bu sayede bunalmış telefonunuzu ilk haline çevirip temiz bir şekilde kullanabilirsiniz.

1.Adım

Telefonumuzu kapatıyoruz ve 30 saniye kadar bekliyoruz.

2.Adım

Resimde gördüğünüz 3 tuşa birden aynı anda basık tutun(Ses kısma, kamera, menü tuşları)

3.Adım

Bastığımız 3 tuşu basılı tutarak bırakmadan üst on-off (kapatıp açma tuşu) tuşuna basık tutarak mavi Nokia Logo’su gelene kadar bekliyoruz, Nokia Logo’su ekran belirtikten 5 saniye sonra tuşları bırakabilirsiniz.
Tüm bunları yaptıysanız telefonunuz sıfırlanarak açılmış bir halde göreceksiniz.

Faydalı bilgiler;

Format atmadan önce, telefonunuza yüklediğiniz uygulamaları kaldırmanızı öneriyoruz, hafıza kartınızdaki uygulamalar telefonunuzu formattan sonra yavaşlatmaya neden olabilir. Alternatif olarak format attıktan sonra telefonu pcye depolama modunda bağlayıp hafıza kartındaki, prviate, sys, system, reseurce klasörlerini silmeniz şiddetle önerilmektedir.

Kolay gelsin.

Samsung Galaxy Telefonlara Format Nasıl Atılır ?


Artık hemen hemen herkesin elinde bir Samsung Galaxy görmek mümkün . Çünkü Türkiye'de çok hızlı bir şekilde yayılım gösterdi ve bu yayılım başarılı ile sonuçlandı diyebiliriz . Ancak Türkiye'de ki kullanıcılar bu telefonun belli bir zamandan sonra yavaşladığını idda ediyor . Neden ? Çünkü telefonda bir çok çerez , dosya kalıntıları birikmekte. Bunlarda telefona format atarak giderilebilir.

Samsung Galaxy Android işletim sistemli telefonunuza format atmak için 3 yöntem bulunmaktadır.

  • 1-Menü–Ayarlar –Gizlilik –Fabrika ayarlarını Sıfırla bölümünden telefonunuzu ilk günkü haline getirebilirsiniz.
  • 2- Telefonunuzun arama bölümüne gelip *2767*3855# tuşlayarak arama yaptığınızda telefonunuza format atabilirsiniz.
  • 3- Telefonunuzu kapalı konumuna getirip ortadaki tuşa basıp sonrasında açma / kapama tuşuna basarak telefonunuzu açın ve karşınıza çıkan ekranda wipe data/ seçeneğinden /factory reset seçilir ve reboot now ile format atarak telefonunuzu yeniden başlatabilirsiniz.

Samsung Galaxy Android işletim sistemli telefonunuzu yukarıdaki 3 yöntemle format atabilir ilk günkü haline getirebilirsiniz.

Nokia N8 Formatlama işlemi Nasıl Yapılır ?

Nokia N8 format
Merhabalar telefon oyunları ziyaretçilerimiz bu sayfamızda sizlere Nokia N8 Telefonuna nasıl format atılır onu anlatmaya çalışacağız.
Nokia N8 , Nokia'nın en son çıkardığı iyi telefonlardan birisidir.
Tam formatlama işlemi: 
Bu formatlama tipi ile telefonda her türlü ne varsa silinir . Uygulamak için: Kamera tuşu->Menü->Ses aşağı tuşuna basılı tutarak işlemi tamamlayın.

Nokia C3-00'a Nasıl Format Atılır?

Nokia C3-00 FORMATLAMA
Merhabalar telefon oyunları ziyaretçilerimiz , bu sayfamızda sizlere son günlerde Nokia tarafından çok satılan ve kullanışlı bir telefon olan Nokia c3-00'a nasıl format atacağınızı anlatacağız.

Basit formatlama

Basit Formatlama ile verileriniz gitmez, sadece telefondaki Rom dosyasındaki dosyalar yeniden yüklenir
Telefon bekleme moduna alın ve *#7780# tuşlarına basarak basit formatlamayı başlatabilirsiniz.

Tam formatlama

Tam formatlama ile cep telefonunuzda ki verilerin tümü silinir ve tam formatlama yapmadan önce lütfen verilerinizin yedeğeni alın , veri kaybı yaşamayın.

Telefon bekleme modundayken *#7370# tuşlarına basarak tam formatlama işlemini başlatabilirsiniz.

Nokia C3-00 Standart Güvenlik Kodu : 12345 ' dir

HATIRLATMA : Unutmayın bu işlemleri yapmadan önce telefonunuzun şarjının tam dolu olduğundan emin olun.Eğer formatlama işlemi sırasında telefonun şarjı biterde kapanırsa ciddi hasarlar doğurabilir.

Sony Xperia Z Format Atmak

Bu işlem için ilk olarak simkatınızı ve cihazınızın bir yedeğini almakta fayda vardır.Daha sonra simkarttınızı çıkartınız ve aşağıda gösterilen cihaz üzerindeki tuşlara basınız.Cihaz üzerindeki tuşlara kombine bir şekilde basarak bu işlemi yapabilirsiniz.
Kilit Tuşu + Açma Kapatma Tuşu + Ses Açma Kapatma tuşuna basarak bekleyiniz.Cihaz ilk önce birkez sonra ise üç kez titreyecektir.Kısa bir süre sonra cihaz açılacaktır.

Galaxy S4 Şarjda iken patladı


Son günlerin gözde Akıllı telefonu S4, sorunlar ile haber olmaya başladı. Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşanan olaya göre gece şarjda bırakılan Galaxy S4 patlıyor.

Aynı olay S3 içinde İrlanda da yaşanmıştı. İrlandalı kullanıcı telefonunun aniden patladığını öne sürdü ve Samsung'dan yeni bir telefon istemişti. Aynı olay bu sene Galaxy s4 serisi ile Birleşik Arap Emirliklerinde yaşandı. Kullanıcı gece telefonunu şarja taktığını ve sabah uyandığında ise telefonunun bir kısmının yandığını ve USB Portunun da hasar aldığını söylüyor. Samsung yetkililerinin zararı karşılacağını ve bu sorun hakkında ayrıntılı çalışma yapacaklarını dile getirdi.

En iyi ekrana sahip tabletler

Android tabletlerde, tabletin dış görünümü ve özellikleri kadar ekran kaliteside önemlidir.
Amazon Kindle Fire 8.9
fiyatı 269$
Barnes ; Noble Nook HD
fiyatı 199$
Sony Xperia Tablet Z
Google Nexus 10
Apple iPad

Atlas Sayaç ve Ölçü Aletleri


1995 yılında, Elektronik Elektrik Sayacı tasarımı ile başlayan ölçü aletleri yazılım, donanım ve tasarımı faaliyetlerimiz; halen kalorimetre , Payölçer , su sayaçları ve bunlara ait otomasyon sistemleri üretimi, satışı ve hizmeti şeklinde sürmektedir.
Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesinde ARGE merkezi bulunan şirketimiz;
2012 yılında daha güçlü kurumsal yapıya kavuşarak ‘’Atlas Sayaç ve Ölçü Aletleri Yazılım Otomasyon San. Tic. AŞ’’ unvanıyla yoluna devam etmektedir.
Kalorimetre ( Isı Sayacı ), Elektronik ve Mekanik Su Sayaçları ve bunlara ait Uzaktan okuma otomasyon sistemleri tasarımı, üretimi ana faaliyet konusudur.
Kalorimetre ortama transfer edilen enerjinin ölçüldüğü cihazdır. Kullanım yeri genellikle, ısı transferi yapan cihazların tüketim değerlerinin belirlenmesidir.
Firmamız faaliyete başladığı günden bu yana ulusal ve uluslararası faaliyet gösteren tekstilden beyaz eşya sektörüne kadar birçok sanayi kuruluşuna otomasyon lisans satışı gerçekleştirmiştir.
Ölçme aletleri ve bunların uzaktan okuma sistemleri yazılım donanım ve tasarım faaliyetlerimiz şu anda Erciyes Teknopark bünyesinde onlarca çalışanıyla ARGE  ve İstanbul merkezli ulusal ve uluslararası pazarlama faaliyetleriyle devam etmektedir. 
“MID CE” işaretleme yetkisi ile üretim yapan şirketimiz, Isı sayaçlarında “EN1434” ve su sayaçlarında ise “EN14154” normlarında ürünler üretmektedir. “ISO9001:2008” kalite güvence sistemine sahip şirketimiz, teknolojik olarak en gelişmiş malzeme ve dizayn tekniklerini kullanarak üretim yapmaktadır.
Şirketimiz Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen;
 “Yetkilendirilmiş Ölçüm Şirketi” belgesine sahiptir.
 Atlas Sayaç ve Ölçü Aletleri Yazılım Otomasyon San. Tic. AŞ
Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi 3 Nolu Bina No: 38 Melikgazi/KAYSERİ
TEL: 0352 224 32 84
FAX: 0352 224 32 85
E-POSTA: info@atlassayac.com

Web:    www.atlassayac.com

Appstore'dan 9 Temmuz 2013 iOS Uygulamaları indirimi


Appstore yeni yaşını kutlarken yeni indirimler ile tekrar karşımızda.

Bedava oyunlar ve silah oyunları oynama fırsatı

Tatilin başlaması ile bütün çocuklar internet ortamında farklı seçenekler arabaya başlamıştır. Bunların başında ise internetten oyun oynama olayı ilk sırayı almaktadır. Çoğu aile çocuğunun internette nerelere girdiğini bilmek ister. Bu konuda siz ailelere yardımcı olmak için faaliyete geçmiş olan bedava oyunlar ve çiftlik oyunları kategorisinde açılmış olan oyun sitelerini ziyaret etmeleri yeterlidir.

FIFA 2013 Nokia Lumia için yayınlandı.


Mobil ortamda ve bilgisayar dünyasında vazgeçilmez Futbol oyunlarından birisi olan Fifa'nın 2013 oyunu , Nokia Lumia telefonlar için yayınlandı. Oyun grafik ve oyun içi oynanış bakımından çok iyi tasarlanmış ve Windows phone store'da 4,99 dolardan satışa çıkarıldı.

915MB boyutunda olan FIFA 2013’ün içeriği de dopdolu. 30 lig, 15 bin oyuncu, 32 adet otantik stadyum ve 500 lisanlı futbol takımı oyun içeriğinde mevcut.

41MP'lik Lumia 1020 Tanıtıldı


Ortaya adılan iddialara göre Lumia 1020’nin 41MP çözünürlüklü kamerası 32MP ve 5MP çözünürlüğünde 16:9 formatında, 38MP çözünürlükte ise 4:3 formatında görüntüleri kaydererek sizlere daha iyi bir resim kalitesi vermeyi amaçlıyor. Telefon 5MP çekimlerde yedi pikseli birleştirerek “süper piksel” olarak adlandırılan netlikte görüntüler kaydedecek.

Nokia Lumia 1020 sadece kamerası ile kalmıyor, diğer bilgilerde sızdırıldı. İşte bazı bilgiler; Lumia 1020 sahip olduğu 2GB RAM ile Windows Phone 8 platformunun Ram bakımından en güçlü telefonu olmaya aday. Ancak halen kullanılacak işlemci belli değil ,Qualcomm cephesinden çift çekirdekli bir işlemci bekleniyor. 32GB dahili depolama birimi, NFC, FM radyo ve kablosuz şarj özellikleri sızan diğer bilgiler arasında yerini aldı. Ekran boyutu da henüz netlik kazanmamış fakat 4.5-inç boyutunda HD çözünürlüklü OLED bir panelin yer alması bekleniyor.

11 Temmuz’da New York’ta düzenlenecek özel etkinlik ile Nokia Lumia 1020'ye ait özelliklerin tam anlamı ile tanıtılmasını bekliyoruz.


Nokia Lumia 1020 Telefonunun 41 MP Kamerası ile çekilmiş bazı fotoğraflar:

Hangi ISO Belgesini Almalıyız


Günümüzde ayrıcalık olarak ifade edilen ISO belgesi sahibi kuruluşların ayrıcalıklı olması kaçılnılmazdır, özellikle Türkiye sektöründeki firmaların globalleşen dünyamızda hiç olmadığı kadar markalaşma ve iyi bir intiba bırakma yarışı olabildiğince öndedir. Kalite yönetim sistemleri, diğer güvenlik yönetim sistemlerini firmalarına uygulayan kuruluşlar, uygulama sonrasında paralel olarak iş hacminde bir ivme kazanmaktadır, bu hızlı ivmeyi standartlardan uzaklaşmadıkça devam ettirir sürekli iyileştirme faaliyetleri ile hep bir adım önde olabilmektedirler.
Kalite belgeleri sadece firmanın iyileşmesi açısından olmayıp ayrıca firmaya vitrinsel olarak ayrıcalık katmaktadır, mesela firmanın web sitesinde ve sunum odalarında müşterinin kalite belgesini görmesi o firmaya olan çelişkileri bir anda yok edecek olumlu yönde iş bağlamında kazanım olacaktır. Başlıca ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İşci Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi olmak üzere bir çok standart ile kalite belgesini alabilmekteyiz, son yıllarda ISO tarafından yayınlanan ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi kalite belgeleri kuruluşlar tarafından talep edilmeye başlanmıştır.

Gıda sektöründeki tüm tehlikelerin bertaraf edildiği, kaliteli ve temiz üretilmiş gıdalar anlamına gelen HACCP Kritik Nokta Tehlike Analizi standardı, tüm gıda işletmecilerin kalite standardı haline gelmiştir, kuruluşunda HACCP Belgesi olmayan işletmeler halk nezdinde titizlikten ödün verebilen bir firma olarak nitelendirilebilir, bu nedenle kaliteli üretim yapıyorum diyen tüm gıda firmalarının HACCP Belgesini almasını kesinlikle önermekteyiz.

GMP yani İyi Üretim Uygulamaları ingilizce olarak; good manufacturing practices kısaltması olan bu standardın özellikle insan sağlığını doğrudan etkileyen ilaç, kozmetik, gıda, medikal cihaz gibi ürünlerin güvenilir koşullarda ve sistemde üretilmesi gerekliliğini ve bu ürünlerde kalitede etkin ve güvenilir ürün yetkinliğini ifade eder. GMP Belgesi avrupa ülkelerinin 2013 yılında alması gereken bir standart haline gelmiştir.

Avrupada diğer bir önemli standart konusu ise İşci Sağlığı ve İş Güvenliği'dir, BS OHSAS 18001 isimli bu aslı ingiliz standardının ana hedefi İşciyi korumak ve İş güvenliğini maksimum seviyeye çıkarmaktır. Bu standart son yıllarda çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığının iş güvenliği yasası ile Türkiye'de de devreye girmiş olup, İş Güvenliği ve Ortak Sağlık Güvenlik Birimi OSGB merkezleri kurulmuştur, OHSAS 18001 belgesini de alarak kuruluşunuza prestij katabilirsiniz.

Kalitürk® Sertifikasyon tüm bu belgelendirme süreçlerinde sizlere hizmet vermektedir.
Web sitesi: www.kaliturk.com
Telefon: 0212 909 10 90

Appstore'da ücretli uygulamalar indirimde !.


Beşinci yaşını kutlayan App Store , yaptığı bu süpriz ile iOS Kullanıcılarını mutlu edeeck. İndirimden önceki fiyatları 19.99 Dolar ile 2.99 Dolar arasında değişen oldukça kullanışlı uygulamaları ücretsiz olacak sunacak.

Appstore'da indirimde olan uygulamalar:

Kısa süreli olan bu indirimi kaçırmamalısınız.

Tap The Glass v1.0.3 Android oyunu


Android 2.3 ve üzeri Android sistemleriniz için güzel bir Android oyunudur. Bu oyunda sahilde size verilen bir takım görevleri yerine getirmeniz isteniyor. Balıkları tutun besleyin ve daha bir çok görevi yerine getirin.

Dünyanın En Kötü Oyun Sitesi


Evet başlıktada dediğimiz gibi sizlere dünyanın en kötü oyun sitesini tanıtmayı çok isterdik fakat şimdi sizlere tanıtacağımız sitede birçok kategoride en yeni oyunlar bulunurken aynı zamanda oyunlar arasında oylama, tam ekran oynama, benzer oyunlar gibi birçok farklı özellik bu oyun sitesinde yerini alıyor. Kitoyun.com adıyla yola çıkan bu oyun sitesinde güncel olarak hergün birçok yeni oyun siteye eklendiği gibi sitenin içerik bakımından değeride oldukça yüksek 1200'ün üzerinde oyunla hizmet vermeyi başaran kit oyun aynı zamanda sektöründeki diğer oyun sitelerine göre Türkiye'de bulunmayan birçok oyunu sizlere sunmayı hedef edinmiş ve bu doğrultuda ilerlemeye devam ediyor. Kız oyunları ve erkekler için çeşitli kategorilerde oyunlar sunan sitede kafa basketbolu oyunu en çok sevilen oyunlar arasında yerini alıyor. Ejderhalar berkin binicileri oyunu kratt kardeşler, zombi ezmece 2013 gibi oyunlarıylada çocukların beğenisini kazanan kitoyun.com'dan derlediğimiz birkaç oyunu sizlere tanıtalım.
Berkin Binicileri Oyunu:
Ejderhalar berkin binicileri oyununda Cartoon Network'te yayınlaan bir çizgi film karakterinin maceralarını beraber yaşamaya çalışıyorsunuz. Ejderhalar berkin binicileri normal ve 3 boyutlu olarak sunulan berkin biinicileri oyunlarında sizlerde en iyi rekoru kırmak için çalışabilirsiniz.
Kratt Kardeşeler Oyunları:
Onlar tam bir doğa tutkunu yaşadıkları macera dolu anları sizlerle paylaşan kratt kardeşler ile yardıma muhtaç olan orman hayvanalrına yardım ediyor ve onları doğal yaşamdaki zorluklardan kurtarmaya çalışıyorsunuz. Kratt kardeşler denizde, kratt kardeşler kanguru dövüşü, kratt kardeşler çıta yarışı gibi oyunları bulunan bu kahramanlarla sizlerde eğlencenin tadını çıkartın.

Ukash kart

İnternetin hayatımızın büyük ve vazgeçilmez bir parçası olduğunu düşündüğümüzde bu dünyada pratik kullanılacak ürünler de bunun bir parçası olmalı. İşte bunlardan biri ukash kartlardır.

Peki ukash kart nedir?

Gizli Topuklu Ayakkabı

Herkesten farklı olmayı severim şöyle ben yürüdükçe insanlar bana baksın dikkat çekeyim isteyenlerdenim mi diyorsunuz? Sadece cesur bayanların giyebileceği harika bir ayakkabıya sahip olmak istemez misiniz?

Samsung Galaxy S3'ün Şarjını Uzatan Kılıf Üretildi


Samsung Galaxy S3'ün şarjını uzatan kılıf sayesinde cihazın pil gücü 7000 mAh çıkıyor.

Samsung Galaxy S3 çok sevildi piyasada en çok satan telefon arasına giren Galaxy S3'ün pil gücü 2100 mAh ve 1 gün kullanımı vardı bu durum bir çok kullanıcı için iyi olmuyordu ancak ZeroLemon adlı kılıf cihazın pil gücünü 7000 mAh çıkarıyor bu sayede 3 güne kadar kullanabiliyorsunuz.

Galaxy S3'e 7000 mAh pil gücü sağlayan ZeroLemon 3 farklı renk seçeneği ile geliyor. Galaxy S3'ünüze sağlayacağınız 7000 mAh bataryanın bedeli ise sadece 33,99 $

iOS 7'yi Yakından Tanıyalım.

Apple, kendi işletim sistemine ait son versiyonu iOS 7'nin tanıtımını geçtiğimiz günlerde yaptı. Apple çıkardığı bu işletim sisteminden baya umut veriyor. Öyle ki bir çok yeni özelliklik ve tasarım özellikleri geliştirilmiş.

Arabirimde fizik motoru desteği: iOS 7'nin en dikkat çekici özelliklerinden biri de kullanıcı arabirimindeki paralaks etkisi. Bu özellik sayesinde telefon, ivmeölçerden gelen verileri yorumlayarak çok daha etkileyici bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Renk ve kişiselleştirme: iOS 7'de belirli bazı arabirim unsurları, arka planı süsleyen görüntünün rengiyle uyumlu bir şekilde değişim gösteriyor. Renk şemasında ki uygulamaların renk görünümünde uyumlu hale gelmesi daha iyi bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Ayrıca artık iOS 7 telefonunda bulacak SİRİ Uygulaması ile bu telefonun kafa hareketleriniz ile kontrol edebileceksiniz.Siri uygulamasının her sürümünde bayan sesi kullanılmıştı , ancak gelen bilgilere göre iOS 7'de SİRİ Uygulamasında birde erkek sesi bulunacağı sızan bilgiler arasında.


Ayrıca iOS ' a özel tarayıcı Safari de de düzeltmelere gidilmiş. Safari internet tarayıcısında artık yan yana 10 tab ( sekma ) açılabilir hale gelecek.

Film izlemek için öneriler

Bu hafta sinemada izlediğim ve hoşuma giden birkaç filmi sizlere tanıtmak istiyorum. Filmleri sinemaya gitmeye vaktiniz yoksa netten izleyebilirsiniz.

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism