Need for Speed Most Wanted v1.0.50 Android yarış oyunu indir

Need for Speed™ Most Wanted v1.0.50 cep oyunu indir
Çalışan sistemler: Android 2.3.3 ve üzeri

Eğer Most Wanted için cesaretin var mı kadar Toka, gaz vurdu ve sıkı tutun, size hayatınızın binmek için konum. Polisler, zekâsı rakipleri depar - ve arkadaşlarınız outdrive - Speed ​​için en tehlikeli Muhtaç henüz. Eğer Most Wanted için cesaretin var mı? SORUN OLUN ARANIYOR GET amansız bir polis gücü Kaçma sokak yarışçıları ile çatışma sırasında.

Drag Racing 4x4 v1.0.18 Android oyunu indir

Drag Racing 4x4 v1.0.18 android aksiyon oyunu
Sistem gereksinimleri: Android 2.2+

Drag Racing özellikleri daha büyük ve zorlayıcı kamyon ve SUV, müthiş lastik yakma ve sayısız yükseltmeleri yaratıcıları son oyunu ÖZELLİKLERİ: efsanevi Ford dahil olmak üzere • Yeni araba F- 150, büyük canavar kamyon ve daha birçok • Daha fazla yükseltmeleri! • Yeni online ve offline zorluklar • Pürüzsüz ve parlak grafikler • Gerçekçi fizik • ¼, ½, 1 kilometre yarışları yarış 4x4 yeni bir deneyim üzerinde 100 milyon orijinal oyun oyunculara sunmak için yapılır sürükleyin Dünya her yerinden. bize yardımcı olduğunuz için DragRacingForum.net bizim müthiş beta-test için teşekkür etmek istiyorum bu oyunu yapmak! Görüşleriniz son derece yararlı olmuştur. v1.0.18 - Cadılar Bayramı güncellemesi adı Hile: - Sonsuz Para - Sonsuz Kuruyemiş - Sonsuz Nitro - Hile takım tespiti bypass

Blur Overdrive v1.0.2 android oyunu indir

Blur Overdrive v1.0.2
Gereksinimler: Android 3.2+

Açıklama: Blur Overdrive yoğun yarış deneyimi yaşayın. Sekiz deli güç-up ile bu sadece yarış değil, bu yarış UP POWERED olduğunu! Yarış pisti sizin savaş zemin ve şant diğer sürücüler oyun yoluyla damalı bayrağı ve ilerleme kapmak için gerekir.

Rail Rush v1.4.0 Android oyunu

Koşullar: 2.3.3 ve üstü Genel Bakış: Bu epik macera için hazır olun! Sepetinize adım ve bu benim keşfetmek çılgınlık başlar! Engelleri önlemek için eğerek ve Dokundururken, bu delicesine hızlı raylar ile hızlandırın. İşiniz değerli taşlar toplamak için, bu nedenle bu altın külçeler ve taşlar olsun! Eğer şanslıysanız kazanmak için yol boyunca sürprizler ve özel hediyeler olacak! Kaya yumurta bunların içinde ne ortaya çıkarmak ve kişisel kaşif koleksiyonu için tüm taşlar almak! Kırmak maden genelinde keşfetmek için yeni ve heyecan verici yollar bulun ve daha külçeler kazanmak için bu özel seviyeleri geçmesi! 6 heyecan verici ortamlar sahip:. Mağara, şelaleler, örümcek yuvaları, ölü şehir ve mantar salonları, yanı sıra renkli senaryolar ile sizi şaşırtacak sürpriz seviyeleri Ayrıca benim içinde şansınızı uzatmak için güç ups ile sepetinize donatabilirsiniz, süre görevleri tamamlayarak ve nihai kaşif olmak için, kadar sıralama! ! Indiana Jones kendini size gıpta ANAHTAR ÖZELLİKLERİ: ★ 4 farklı karakter ★ Soğuk güç ups özel düzeyleri de dahil olmak üzere ★ 6 farklı ortamlarda ★ Çarpıcı grafik ★ Aksiyon dolu oyun ★ Birçok başarıları ★ Oyun istatistikleri ★ Çevrimiçi lideri panoları ne kadar benim içinde seyahat edebilirsiniz ?

Dead Effect v1.0.1 Android oyunu

Dead Effect Android oyunu ile size karşı olan düşmanları etkisiz hale getirin. Oyun Android 2.3.3 ve üzeri sistemlerde çalışmaktadır. Güzel görüntüler ve etkileyici efektleri ile oynanabilir bir oyun.

Moto Racer 15th Anniversary v1.0 Android apk game - Android oyunu indir

Moto Racer 15th Anniversary v1.0 [Full]
Requirements: Android O/S : 2.0.1+
Overview: The definitive motorbike game series is back!
Image

Image Image
Discover the new free version of Moto Racer 15th Anniversary, including a free race in GP and Super Cross mode.
Moto Racer is back with a new version, including all-new gyroscopic gameplay and even fiercer opponents than before!

EVERY MOTORBIKING CATEGORY IN ONE GAME
• MOTO GP – Hit speeds of over 300km/h as you race flat out against the toughest of rivals!
• SUPERCROSS – Go head-to-head with your rivals in all-terrain races and tease them with your fanciest tricks.
• FREESTYLE – Pull off amazing Superman Seat Grabs, Indy Backflips and Can Cans as you fly through the air.

GAME MODES
• CHAMPIONSHIP - Win the first place in 3 difficulty modes.
• SINGLE RACE – Challenge the racing drivers at any time in a single race.
• TIME ATTACK - Establish the best records.

Features:
• 2 types of controls (Accelerometer, Touch controls)
• 4 Cameras (Near, Far, Gyroscopic camera, Cockpit)
• 3 levels of difficulty (Beginner, Expert, Confirmed)
• 3 game modes: Championship, Single Race, Records
• Assisted braking available
• Graphic settings

Deadly Bullet v1.0.3 Android apk game

Deadly Bullet v1.0.3 (Unlimited Skill/Exp)
Requirements: 4.0+
Overview: Free the people of a dystopian metropolis - with a single bullet!
Image

Deadly Bullet is a hi-octane top-down action game where you control a single bullet, take out bad guys and use special powerups to boost your game!

Featuring unique visuals, retroesque electro soundtrack and bad attitude, Deadly Bullet delivers a heart-pounding joyride.

Clean Master v3.8.0 Android apk uygulaması indir

Clean Master v3.8.0
Requirements: Android 2.2 or higher
Overview:

Clean Master is a Must Have cleaner app for android users. It provides comprehensive cleaning methods to clean cache, unused files, privacy history and app packages on android phones. It also kills running tasks and releases RAM to boost your phone and save battery life.

Movie Tube Free Full Movies v1.0.1 Android apk app

Movie Tube Free Full Movies v1.0.1
Requirements: Android 2.2 or higher
Overview:
This app is an excellent share movies service between users on the Internet. You can watch movies shared by other users, and share yours too.

GreenPower Premium v9.10.2 Android batarya uygulaması indir

GreenPower Premium v9.10.2
Requirements: Varies with device , Rooted, Google Play Store Mod
Overview: Green Power PREMIUM battery saver extends your battery life! Green Power PREMIUM battery saver brings many extra hours to your battery life!



Device Frame Generator v1.1.2 Android apk download

Device Frame Generator v1.1.2
Requirements: Android 4.0+
Overview: The device frame generator allows you to quickly wrap your app screenshots in real device artwork. This provides better visual context for your app screenshots on your web site or in other promotional materials.

Android Wifi Şifre Kırıcı uygulaması indir

Cep telefonu internet kotanız az mı veya çevrenizde wifi ile yayın yapan yerler var ve şifresini bilmediğiniz için internete giremiyor musunuz tam size göre bir uygulama uygulama wifi ağlarını tarar, girmek istediğiniz wifi ağını seçersiniz sonra kendisi şifresini kırar size sunar bu kadar basit.

Mp3 Media Converter - Android mp3 dönüştürücü programı

Mp3 Media Converter (Android Medya dönüştürücü programı)
Mobile Media Converter, MP3 / WAVE / WMA ses dosyalarını AMR (Adaptive Multi-Rate Codec, *.amr) formatına dönüştürüp, cep telefonunuzda kullanmanıza olanak sağlayan, telefonunuzdaki AMR ses dosyalarını ise mp3 formatına dönüştürebilen ücretsiz bir program.

MX Player Codec (ARMv7) Android apk uygulaması indir

ARMv7 işlemcisi çin MX Player çözücüsü, NVIDIA® Tegra™ 2 içerir.
Cihazlar için Galaxy Tab 10.1, LG Optimus 2X, Motorola XOOM, ASUS Transformer TF101, Acer Iconia Tab A500, vb dahil olmak üzere.
MX Player - filmlerinizi tadını çıkarmak için en iyi yol.
** ÖNEMLİ UYARI : Bu bir MX Player bileşenidir, öncelikle MX Player yüklenmelidir. MX Player cihazınızı test edecek ve gerekirse sizi için en uygun CODEC'i otomatik gösterecektir. MX Player istemedikçe CODEC yüklemenize gerek yoktur.

Violent Raid v1.2 Android apk game - Android oyunu indir

Violent Raid v1.2 Android apk oyunu ile seçtiğiniz uzay aracı ile önünze gelen düşmanları ve karakterleri yok etmeye çalışıyorsunuz. Gayet zevkli bir oyun. iyi eğlenceler dileriz.

Inotia 4 v1.1.6 Android apk oyunu

Inotia 4 v1.1.6
Requirements: Android 2.2 or higher












Which side will you choose when the two forces rise again?
Inotia saga brought to the next level! 《Inotia 4》

Stride along with Kiyan, the Shadow Tribe's virtuoso, and Eara, the influential Channel of Light, in their fantasy adventure story.
With improved graphics and storyline from the previous series, get indulged in the battles against goblins, orcs, and more!

A new hero awaits to be released from his shadows, or not...in the all-new Inotian continent mobile RPG action game!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.com2us.inotia4.normal.freefull.google.global.android.common&hl=tr

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism